Πασχάλης Τερζής: Τραγουδάει ανέμελος στην παραλία, μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή του και ηρεμεί στην Χαλκιδική (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί πλέον να έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από τις εμφανίσεις, ωστόσο ο Πασχάλης Τερζής δεν έχει σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά, το οποίο δεν είναι άλλο από το να τραγουδά.

Ο πολύ-αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής, αποχώρησε από τα μουσικά δρώμενα πριν από λίγα χρόνια. Πλέον, η οποιαδήποτε εμφάνιση του αποτελεί είδηση.

Η αποχώρηση του από τον χώρο της μουσικής, άφησε τους θαυμαστές τους χωρίς κανένα νέο του. Ωστόσο, ανέβηκε ένα βίντεο στα social media, από τις διακοπές του διάσημου τραγουδιστή. Την Τετάρτη το απόγευμα, ο καλός του φίλος και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος τον επισκέφθηκε στη Χαλκιδική.

Το βίντεο από την Χαλκιδική με τον Πασχάλη Τερζή

Εκεί βρίσκεται κάθε χρόνο ο πρώην τραγουδιστής μαζί με την οικογένεια του και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Με το μπουζούκι στο χέρι, ο συνθέτης άρχισε να παίζει με τον πολύ-αγαπημένο Πασχάλη Τερζή και να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του Καζαντζίδη, του Αγγελόπουλου και του Διονυσίου.

Σχετικό βίντεο ανάρτησε ο Χρήστος Παπαδόπουλος, στο οποίο αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων, ότι η φωνή του τραγουδιστή, παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο. Διαψεύδει έτσι, όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον ίδιο και την επιβαρυμένη υγεία του.

Σπύρος Μαρτίκας: H καταγωγή, η πραγματική του ηλικία, τα 13 βαφτιστήρια, η περιουσία και η σχέση με την Βρισηίδα

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Εύα φεύγει από την Μάνη – Εγκαταλείπει τον Στάθη