Μην αρχίζεις την Μουρμούρα spoiler: Η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» θα συνεχίσει για δέκατη σεζόν στον ALPHA.

Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μεταδίδεται για 9 σεζόν στον ALPHA και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία έχοντας καταφέρνει να κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Στον ALPHA ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Όπως φαίνεται στα σχέδια του καναλιού περιλαμβάνεται η δημοφιλής κωμική σειρά για την επόμενη σεζόν ωστόσο η σειρά θα είναι διαφοροποιημένη.

Πάρθηκε η απόφαση για

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» θα συνεχίσει για δέκατη σεζόν στον ALPHA.

Όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται όλοι οι ηθοποιοί αυτού του κύκλου. Κάποια ζευγάρια έχουν ήδη δώσει τα χέρια με την παραγωγή και κάποια άλλα όχι. Άλλωστε είναι ακόμη νωρίς αφού καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν που διανύουμε.

Σημειώνεται ότι από το αρχικό καστ των ηθοποιών έχουν παραμείνει η Ελένη Κοκκίδου, ο Αντώνης Αντωνίου και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Τη φετινή σεζόν συμμετέχουν οι ηθοποιοί Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας και Κλέλια Ρένεση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σειρά αποτελεί διασκευή ισπανικής παραγωγής. Η σειρά «Σκηνές γάμου» μεταδόθηκε στην ισπανική τηλεόραση από το 2007 μέχρι το 2011.

Σασμός spoiler: Η Μαρίνα αρχίζει να χάνει το μυαλό της,ο Πέτρος Βρουλάκης εμφανίζεται στην Μαρίνα σαν φάντασμα

Η Γη της Ελιάς spoiler

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Πότης δίνει πληροφορίες στον Στάθη για τη Βασιλική