Χριστίνα Αλούπη: Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στην πρωινή εκπομπή του OPEN με την Μπέττυ Μαγγίρα ! video

Η Χριστίνα Αλούπη ήταν καλεσμένη χτες στην εκπομπή του Open Ποιος Είναι Πρωινιάτικα και στην Μπέττυ Μαγγίρα όπου έκανε μια εμφάνιση αντάξια του ονόματος της και φυσικά της ομορφιά της.

Η εντυπωσιακή Χριστίνα Αλούπη, κατάφερε και άφησε άφωνη ακόμα και την πανέμορφη παρουσιάστρια του Open που φυσικά έμεινε και εκείνη με το στόμα ανοικτό όταν την είδε να μπαίνει στο πλατό της εκπομπής της φορώντας ένα διαφανές φόρεμα που αποκάλυπτε περισσότερα απο όσα έκρυβε.

Η παρουσιάστρια, μετά από περίπου 13 χρόνια στην Αμερική, γύρισε στην Ελλάδα και για την απόφασή της αυτή μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την απόφαση που πήρε μαζί με τον σύζυγο της για να επιστρέψει απο την Αμερική όπου βρισκόταν εκεί τα τελευταία 13 χρόνια, μιας και άφησε πίσω της εκτός απο την Ελλάδα και την καριέρα της τον Ιανουάριο του 2010.

Η Χριστίνα Αλούπη αναφερόμενη στους λόγους της απόφασης που πήρε μαζί με την οικογένεια της δήλωσε ότι προσπαθούσε να κάνει το ταξίδι της επιστροφής εδώ και δύο χρόνια, όλα όμως πήραν παράταση λόγω του κορονοϊού.

Η ίδια δηλώνει ακόμα σοκαρισμένη που βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα, αφού ακόμα δεν το έχει συνειδητοποιήσει, ότι έχει επιστρέψει.

Snik σε Ελεονώρα Μελέτη: «Μου είστε αντιπαθέστατη» … «Καθίστε στα αβγά σας» ανέφερε ο τράπερ για την παρουσιάστρια

Ζάχαρη, αλκοόλ, γλουτένη, γαλακτοκομικά: Τα σημάδια που αφήνουν στην επιδερμίδα