Παρουσιαστής του AΝΤ1 θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά – φωτογραφία

– Αυτή είναι η δημοσιογράφος σύζυγός του

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής του Ant1 μέσα από την  προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο λόγος για τον Δημοσθένη Γεωργακόπουλο, ο οποίος σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο του παιδάκι, καρπός του έρωτά του με την επίσης δημοσιογράφο, Ευαγγελία Δεληγιάννη!

Ο παρουσιαστής αθλητικών του ΑΝΤ1 και του Μουντιάλ 2022 πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ίδιο να απαντά όλο χαρά στις ευχές κάτω από την φωτογραφία που ανέβασε!

Σε αυτή βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει στον καθρέφτη του σπιτιού του με τον Δημοσθένη Γεωργακόπουλο να ακουμπά τρυφερά την κοιλίτσα της συζύγου του.

«Σίγουρα το πρώτο μου δελτίο ειδήσεων δεν πρόκειται να το ξεχά­σω ποτέ. Το άγχος, την αγωνία που είχα. Και προς τα έξω να δείχνω άνε­τος. (Γελάει.) Επίσης, όλες οι δημοσιογραφικές αποστολές που έχω κάνει με τον ΑΝΤ1 μου έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό. Πώς γίνεται να ξε­χάσω το ταξίδι στο Καζακστάν, που είχε -20 βαθμούς Κελσίου, για έναν αγώνα Europa League Ή αυτό στο Ισραήλ, για Champions League, όταν έκοψα τις καλοκαιρινές διακοπές στη μέση για να πάω κάπου στην έρημο εντελώς μόνος μου; Δεν ξεχνιούνται αυτά. Ελπίζω να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τον εφιάλτη της πανδημίας και να μπορέσουμε να κά­νουμε ξανά ελεύθερα δημοσιογραφικές αποστολές», είχε απαντήσει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκαλύπτοντας την πιο έντονη στιγμή της καριέρας του και σίγουρα αυτή θα είναι η πιο έντονη της προσωπικής του ζωής.

Πηγή: gossip-tv.gr

Η Γαρμπή αποκάλυψε την αισθητική παρέμβαση που κάνει στο πρόσωπό της

Το κορίτσι της Disney δεν είναι και τόσο μικρό πια … Η Μπέλα Θορν στη πιο σeξι φωτογράφιση της