Παρασκήνιο – Η ενημέρωση στην τηλεόραση κέρδισε πίσω τους παραδοσιακούς τηλεθεατές

Spoilers

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η μικρή οθόνη κατάφερε με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και με την αυτοθυσία των ρεπόρτερ της να νικήσει το διαδίκτυο.

Παρασκήνιο – Η ενημέρωση

Πολλά και έντονα τα θέματα που απασχολούν αυτή τη στιγμή την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ωστόσο αυτό που έκανε χθες από νωρίς το πρωί έως τα ξημερώματα την τηλεόραση να ξεχωρίζει ήταν η δύναμη της εικόνας.

Και απέδειξε πως το συγκεκριμένο παραδοσιακό μέσο μπορεί ακόμη και τώρα να οδηγεί την κούρσα της ενημέρωσης. Φυσικά και τα site είχαν ταχύτατη ροή πληροφοριών ωστόσο η εικόνα των εγκλωβισμένων στην Αττική Οδό ήταν πολύ πιο συνταρακτική μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. 

Mega, Alpha και ΣΚΑΪ ήταν οι κερδισμένοι στη ροή της ενημέρωσης μένει σήμερα να δούμε πως θα αποτυπωθεί όλο αυτό στα ποσοστά τηλεθέασης.

Και στον ΑΝΤ1 πάντως λειτούργησαν πολύ πιο γρήγορα από άλλες φορές και αυτό φάνηκε ακόμη και από το γεγονός ότι τα έκτακτα βραδινά δελτία παρουσίασε ο Γιώργος Γρηγοριάδης προφανώς έχοντας παραμείνει όλη τη νύχτα στα Σπάτα για να είναι στη θέση του στο «Καλημέρα Ελλάδα» νωρίς το πρωί.  

Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »

Spoilers

Ο Θανάσης Πατριαρχέας έδωσε spoiler για τον Σασμό: Η σχέση του γιατρού με τη Στέλλα θα…

Spoilers

Ο Μητσοτάκης και ο Πατούλης δε φταίνε ποτέ!