Παραγκωνισμός και τσίχλες: Η άσχημη παιδική μου εμπειρία

Η Έβελυν Καζαντζόγλου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και το bullying που έχει βιώσει.

Σε συνέντευξη που έδωσε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου», η κριτής του «My Style Rocks» εξήγησε αρχικά, ότι στο παρελθόν, ήταν πολύ κλειστή, με αποτέλεσμα οι συμμαθητές της να την έχουν παραγκωνίσει.

«Ήμουν πολύ μαζεμένο παιδί, όπως είμαι και τώρα γενικά, σαν προσωπικότητα. Επειδή δεν ήμουν αυτό που ήταν τα υπόλοιπα κορίτσια, δεν ταίριαζα γενικά στο σχολείο στην Ελλάδα. Ήμουν αδυνατούλα, κοντούλα. Ένιωσα λίγο σαν να ξεριζώθηκα και ήρθα σε ένα καινούριο περιβάλλον, που δεν είχα καθόλου φίλους, αλλά σε αυτό οι γονείς μου ήταν πολύ προστατευτικοί. Επειδή όμως δεν ήμουν το ίδιο με τα άλλα παιδιά, με είχαν κάπως παραγκωνίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο χαρακτήρας της δεν τη βοηθούσε ιδιαίτερα να κοινωνικοποιηθεί. «Δεν είχα και μια extreme προσωπικότητα για να χωθώ στις παρέες, οπότε κάπως κατέληξα να με ρίχνουν στις λάσπες, να μου κολλάνε τσίχλες στα μαλλιά και να δουλεύουν η μαμά και ο μπαμπάς μου υπερωρίες, να πηγαινοέρχονται στο σχολείο και να κάνουν παρατηρήσεις στους καθηγητές», ανέφερε.

Τέλος, τόνισε πως αυτές οι άσχημες συμπεριφορές την έκαναν να εξελιχθεί στην προσωπικότητα που είναι σήμερα.

«Δεν λέω ότι θα ήθελα να το ξαναζήσω, δεν λέω ότι θα ήθελα να το ζήσει αυτό οποιοδήποττε παιδί, αλλά αυτό εμένα προσωπικά με ανάγκασε να αναπτύξω μια προσωπικότητα, να μη βασίζομαι στην εξωτερική μου εμφάνιση, να αποκτήσω χιούμορ και να κάνω άλλα πράγματα για να αποκτήσω ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους», είπε κλείνοντας.

 

Written by admin

Ελεονώρα Μελέτη: Αν δεν εκλεγώ, δεν θα κυνηγήσω να κάνω καριέρα πολιτικού

Latest

«Γκρίζα σύννεφα» για τον Δημήτρη Κόκοτα: Απογοητευμένοι οι γιατροί με τα νεότερα