Πάολα: Δεν γίνεται κάθε χρόνο να είμαι έγκυος

«Μάλλον με πετυχαίνουν τις φορές που τρώω παραπάνω» είπε η τραγουδίστρια για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης τη
Η Πάολα μίλησε για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, τη Eurovision αλλά και τις στιλιστικές επιλογές της που έχουν σχολιαστεί κατά καιρούς.
Με αφορμή την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, η κάμερα του «Open Weekend» βρέθηκε εκεί και η Πάολα προχώρησε σε μερικές δηλώσεις.

Για το στιλ της, σχολίασε: «Μη μου πεις κι εσύ για τις κάλτσες… έγινε τόσο θέμα; Θεωρήστε πως ήταν φαρδιά τα πέδιλα, τίποτα άλλο. Δεν ασχολούμαι με αυτό. Έτσι μου ‘ρθε και το ΄κανα» και πρόσθεσε: «Το ‘χω ξανακάνει στο παρελθόν. Έχω φορέσει ένα παπούτσι άλλο χρώμα κι ένα παπούτσι άλλο. Μου άρεσαν και τα δύο χρώματα και, επειδή οι συνεργάτες μου ήταν αναποφάσιστοι, έβαλα ένα κι ένα».

Όσο για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, η ίδια απάντησε: «Μάλλον με πετυχαίνουν τις φορές που τρώω παραπάνω. Δεν είναι κακό αλλά σίγουρα κάθε χρόνο δεν γίνεται να είμαι έγκυος».

Τέλος, για το αν θα πήγαινε ποτέ στη Eurovision, η Πάολα ξεκαθάρισε ότι: «Όχι, δεν με ενδιαφέρει. Γενικά δεν παρακολουθούσα ποτέ τη Eurovision. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει».

Ζώδια: Τα 5 ζώδια που λατρεύουν τον χειμώνα: Κρύο καιρός για δύο

Ανέκδοτο: Τρεις ξανθιές το σκάνε από τη φυλακή και η μια λέει τον τρόπο διαφυγής …! Τρελό γέλιο