ΠΑΟΚ: Επαφές για χορηγίες και τακτοποίηση χρεών σε προμηθευτές

Χamos

«Βαρύ» πρόγραμμα, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή (16/5) οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν, έχουν στην καθημερινότητά τους οι διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αφορά αυτό στην οργάνωση των πλάνων για την περίοδο 2021-2022, αλλά και στη συνέχιση τακτοποίησης χρεών από το παρελθόν.

Οι «ασπόμαυροι» κινούνται, τις τελευταίες μέρες, σε δύο μέτωπα. Το ένα σχετίζεται με την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την εξασφάλιση χορηγιών για την καινούργια σεζόν, ώστε το οικονομικό… πάπλωμα να μεγαλώσει και να καταστεί εφικτό στο «κάδρο» για τη νέα περίοδο να συμπεριληφθεί συμμετοχή του «Δικεφάλου» και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Basketball Champions League). 

Γεγονός που δεν κρύβει πως επιθυμεί να συμβεί ο Αρης Λυκογιάννης, υπάρχει ως ένα από τα ζητούμενα για την ανανέωση των συμβολαίων τους στους ξένους παίκτες από το ρόστερ που είχε η ομάδα τη φετινή σεζόν, τους οποίους προσδοκά ο ΠΑΟΚ να κρατήσει στο δυναμικό του (Γκρίφιν, Λοβ, Κάρτερ). Το θέλει, επίσης, ο Θανάσης Χατζόπουλος, αλλά, όπως τονίζει εμφατικά ο βασικός «οικομικός» αιμοδότητης του «Δικεφάλου», δε θα δρομολογηθεί καμία κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση, αν δεν είναι εγγυημένο πως με παρουσία του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκό θεσμό δε θα «ανοιχτεί» οικονομικά η εταιρεία παραπάνω από όσο πρέπει. Προτεραιότητα πάνω από όλα της της ΚΑΕ επαναλαμβάνει, σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, είναι να συνεχίσει να βαδίζει στο δρόμο της εξυγίανσης και της οικονομικής συνέπειας. 

Το δεύτερο μέτωπο για τους Θεσσαλονικείς είναι οι επαφές και η τακτοποίηση χρεών από το παρελθόν που έχουν να κάνουν με προμηθευτές. Διαδικασία που παίρνει σειρά, μετά από εξόλφηση χρεών που έγινε, τους τελευταίους μήνες, σε παίκτες, προπονητές οι οποίοι θήτευσαν τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα.

Ευχές, ακόμη, για την κατάκτηση του Κυπέλλου στον αυριανό τελικό που έχει να δώσει, στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, έστειλαν σήμερα- με τη βοήθεια οπτικού υλικού- στελέχη της μπασκετικής ομάδας στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Στη σημερινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων», πριν την αυριανή μάχη, βρέθηκε, επίσης, ο Ζερμέιν Λοβ. 

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ επέλεξε να περάσει ώρες από την τελευταία μέρα παραμονής του στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. αναχωρεί αύριο για τις ΗΠΑ), πηγαίνοντας στο γήπεδο της Τούμπας. Βίωσε από κοντά θερμές εκδηλώσεις φιλάθλων του «Δικεφάλου», που ήταν επίσης στις κερκίδες του σταδίου, συζήτησε με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια και ξεναγήθηκε στους χώρους του εσωτερικούς χώρους γηπέδου.

ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Αλέξης Τσίπρας στην Ακρόπολη: Σταματήστε να κακοποιείτε την πολιτιστική μας κληρονομιά

masterchef

MasterChef 5 Spoiler: Πάνος Ιωαννίδης για Διονύση Πρώϊο να παίξει σε ερωτική ταινία