Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται μετά από μόλις 2 μήνες γνωριμίας … Αγόρασε βέρες και έκλεισε εισιτήρια για Λονδίνο

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φαίνεται φουλ ερωτευμένος με την σύντροφό του, Νάνσυ οι οποίοι δεν βλέπουν την ώρα να επισημοποιήσουν την σχέση τους.Ο make up artist και πρώην παίκτης του Survivor δέχθηκε πρόταση γάμου από την σύντροφό του, με την οποία και γνωρίστηκαν μέσα από το Instagram.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η γνωριμία με την σύντροφό του, Νάνσυ

«Όλα ξεκίνησαν πριν δύο μήνες που ήρθαμε επιτέλους σε επαφή εξ αποστάσεως για αρχή, μιλάγαμε στο ίνσταγκραμ μέχρι που πριν δύο εβδομάδες όλα έγιναν τόσο γρήγορα και τόσο όμορφα παράλληλα. Όταν επιτέλους βρεθήκαμε από κοντά όπου και έτσι ξεκίνησε το love story μας! Θεωρώ ότι αυτή η σχέση έπρεπε να γίνει ήταν καρμικό ήταν γραφτό μας εκείνη περίμενε όλα αυτά που περίμενα και εγώ για το μέλλον μου και έτσι ταιριάξαμε σε πολλά πράγματα και βρήκαμε πολλά κοινά τα οποία μας δένουν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!», είχε αναφέρει πρόσφατα σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Τα σχέδια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για γάμο και παιδιά

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, στις αρχές Νοεμβρίου ο ίδιος αναμένεται να ταξιδέψει στο Λονδίνο όπου βρίσκεται η αγαπημένη του.

«Έβγαλα τα εισιτήρια σήμερα. Σε λίγες μέρες φεύγω για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του γάμου και να ορίσουμε ημερομηνία, το πότε θα γίνει, Ελλάδα ή Λονδίνο, αλλά προφανώς συζητάμε το ενδεχόμενο να γίνει στην Ελλάδα. Θέλουμε να κάνουμε δύο παιδιά έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και οι δύο», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.

Viral Είδηση: Γιαγιά 53 ετών με 2 εγγόνια, μοιάζει 20 χρόνια νεότερη και της την πέφτουν μόνο 30άρηδες

Big Brother: Μας “έστειλε” η Ανχελίτα με την πίσω όψη της – φώτο