«Παντρεύτηκα τον ξάδερφο μου και τα παιδιά μας έχουν 10 δάχτυλα σε χέρια και 10 δάχτυλα σε πόδια»[Φωτογραφία]

Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι έχει συγγένεια με το σύζυγο της και συγκεκριμένα είναι ξαδέρφια, γιατί μοιράζονται ένα μακρινό κοινό συγγενή, κάτι που ανακάλυψαν τυχαία χάρη σε ένα τεστ DNA που έκαναν.

Η Celina Quinones που είναι περίπου 30 ετών και μένει στο Κολοράντο, ανακάλυψε ότι έχει όντως συγγένεια με τον επί 17 χρόνια σύζυγό της Joseph, σύμφωνα με τη nypost.com.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και το 2016 αποφάσισαν να κάνουν το τεστ DNA που είδαν σε μια διαδικτυακή ιστοσελίδα, λίγο μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

@realestatemommas #CapCut ♬ original sound – The Qs for Kings and Queens

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ταιριάζουν γενετικά κατά 62 cm (ή centimorgan, που είναι μια μονάδα μέτρησης της γενετικής σύνδεσης), κάτι που σημαίνει πως μοιράζονται έναν πρόγονο οκτώ γενιές πίσω.

«Ήταν καταστροφικό», είπε η Celina Quinones, που μόλις είχε γίνει μητέρα τότε. «Είπα “μωρό μου, είμαστε συγγενείς. Υποτίθεται ότι θα είμαστε μαζί;” Αυτό είναι περίεργο. Πραγματικά, με τρόμαξε», πρόσθεσε στη συνέχεια. Ωστόσο, δεν χώρισε από το σύζυγο της, ενώ μαζί απέκτησαν ακόμη δύο παιδιά. Επίσης, διευκρίνισε ότι συνεχίζει να τον αγαπάει και πως δεν έχει αλλάξει κάτι στη σχέση τους.

Μάλιστα, ανέφερε περιπαικτικά σε σχετικό βίντεο που ανήρτησε στο TikTok πως τα παιδιά της έχουν κανονικά άκρα, παρά τη συγγένεια των γονιών της. «Τα παιδιά μας έχουν 10 δάχτυλα σε χέρια και 10 δάχτυλα σε πόδια».

Η ανάρτηση που έκανε «πλημμύρισε» από σχόλια, με πολλούς χρήστες να αναφέρουν πως είναι από το Κολοράντο και πως οι ίδιοι έχουν εντοπίσει πολλούς μακρινούς συγγενείς τους τυχαία. «Το Κολοράντο μοιάζει μεγάλο, όμως στην πραγματικότητα είναι μικρό», έγραψε χαρακτηριστικά ένα άτομο.

@realestatemommas Replying to @lonely.est91 ♬ Spongebob Theme – Unay

Πηγή:

Casa de Papel: Η Τόκιο ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη… χωρίς εσώρουχα

Οι… βουτιές της Ελίνας Καντζά που αναστατώνουν