Πάνος Νάτσης: Σε κατάσταση σοκ η Κατιάνα Μπαλανίκα …

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν μπορεί να το πιστέψει (video)

Η είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού Πάνου Νάτση έχει σοκάρει το Πανελλήνιο αλλά και κυρίως τους συναδέλφους του.

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών πέφτοντας νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα καθώς η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό.

Μάλιστα χτες το βράδυ, ο ηθοποιός παραβρέθηκε σε γενέθλια της καλής του φίλης Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Το πάρτυ το οργάνωσε ο ίδιος για τη συμπρωταγωνίστριά του. Η ίδια, λίγη ώρα πριν γίνει γνωστό το τραγικό συμβάν, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από τη χτεσινή ημέρα.

Τόσο οι φίλοι του και ιδιαίτερα τα άτομα με τα οποία βρισκόταν λίγες ώρες πριν το μοιραίο μαζί (Γιάννης Κουκουράκης, Μαριλού Κατσαφάδου, Αποστόλης Ψαρρός, Γιώργος Καπουτζίδης) αλλά και όλοι οι συνάδελφοί του είναι συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης συνεργάζεται χρόνια με τον ηθοποιό με τον οποίο έχουν πολύ καλή σχέση. Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης υπήρξε 3 χρόνια πρωταγωνιστής στο θέατρο Ήβη στην παράστασή του «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στη νέα σειρά του Καπουτζίδη «Σέρρες».

Σύμφωνα με την υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη, κ. Μάτσα, ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μετά την ενημέρωσή του για τον θάνατο του ηθοποιού. Το γεγονός επιβεβαίωσε με τον δικό της τρόπο και η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» αναφέροντας ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τον Καπουτζίδη αλλά αυτός δεν της απάντησε.

Από τη πλευρά της, η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού δηλώνοντας πως βρίσκεται ακόμη σε σοκ. Οι δυο τους έπαιζαν μαζί στο θέατρο Ήβη και η ίδια α δήλωσε για τον τραγικό θάνατο του νεαρού ηθοποιού:

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Ένα παιδί πολύ ταλαντούχο πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δε μπορώ να το χωνέψω πραγματικά.

Την ώρα που μου το είπαν, μου είπαν κάτσε κάτω γιατί πρέπει να σου πούμε κάτι πολύ κακό. Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω! Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω! Δε χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται αυτό πραγματικά…»

Spoilers

Σοκ στην Κρήτη – Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στη λίμνη του Αγίου Νικολάου

Spoilers

Κορονοϊός κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 29-01-2022