Πανικός με τον Πικέ: Απάτησε και τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία

Το όνομα του Ζεράρ Πικέ δεν σταματά να απασχολεί τον ξένο Τύπο. Από τη μια το νέο τραγούδι στη Σακίρα, το οποίο έφερε και πάλι στο προσκήνιο τη διαμάχη των δύο και από την άλλη οι πληροφορίες για την άστατη ζωή του πρώην ποδοσφαιριστή φέρνουν τον Πικέ και πάλι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Πριν από λίγο καιρό, ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή, έδειχνε την Κία να περιφέρεται μέσα στο σπίτι που εκείνος ζούσε με τη Σακίρα και μάλιστα κατά τη διάρκεια που ήταν ακόμη ζευγάρι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να την απατούσε με την τωρινή σύντροφό του.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Ραμόν – Συμφωνία σε όλα με Φλαμένγκο λίγο πριν τα μεσάνυχτα – Πετάει Πέμπτη για Αθήνα

Απάτησε και τη νέα του σύντροφο;

Πλέον, νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Πικέ να έχει απατήσει και την Κλάρα Κία!

Συγκεκριμένα, παπαράτσι, που φωτογράφιζε τη Σακίρα και τον Πικέ κατά τη διάρκεια της 12χρονης σχέσης τους, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία αμφισβητεί την αφοσίωση του Πικέ στην Κία.

Ο ίδιος παπαράτσι δημοσίευσε φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας στο Instagram και έγραψε: «Την ξέρεις, Ζέραρ; Τότε μην εκπλαγείς που η Σακίρα σε έχει βάλει στο στόχαστρο».

Πρόκειται για τη νεαρή Julia Puig Gali, η οποία σύμφωνα με το προφίλ της στα social media, κατάγεται από τη Βαρκελώνη και έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στο Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο.

Αποστασιοποιήθηκε η Κία

Κατά την ισπανική Marca, Πικέ και Κία δεν περνούν την καλύτερη φάση της σχέσης τους.

Με αφορμή το νέο τραγούδι της Σακίρα που ρίχνει έμμεσα τα «βέλη» της στον πρώην σύντροφό της αλλά και την Κία, τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η νεαρή έχει αποστασιοποιηθεί από τον Πικέ, καθώς το κομμάτι της έχει προκαλέσει συναισθηματική δυσφορία.

Στο νοσοκομείο η Ντόρα Κουτροκόη – Το πρόβλημα υγείας κι η επέμβαση

Latest

Ekaterina Novikova: Η Ρωσίδα influencer που προκαλεί «εγκεφαλικά» με το προκλητικό της ντύσιμο (pics)