Παναγιώτης Βασιλάκος: Η ανάρτηση – καρφί και η απάντηση της Νικολέττας Τσομπανίδου

Ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα εναντίον εκείνων που διαβάλλουν το όνομά του. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για άτομα που τα βοήθησε και μετά στράφηκαν εναντίον του. Το μήνυμα ωστόσο ήταν σαφές πως είχε άρωμα «The Bachelor», καθώς το συνόδευσε με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

«Είναι πολύ στενάχωρο άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει να αλλάξουν τη ζωή τους, να με μαχαιρώνουν πισώπλατα! Ήταν λάθος που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου. Παρόλα αυτά όμως θα συγχωρέσω πολλές συμπεριφορές και πράξεις διότι στην καρδιά μου δε χωράει μίσος!

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα αφήσω ξανά κάποιον να διαβάλει το όνομά μου. Την πνευματική και ψυχική μου δύναμη δεν μπορείτε να την γκρεμίσετε. Γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και πολλοί φυσικά ερμήνευσαν πως η συγκεκριμένη ανάρτηση πηγαίνει για την πρώην σύντροφό του, Νικολέτα Τσομπανίδου.

Η τελευταία ρωτήθηκε μάλιστα από τους followers της για τα όσα είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο.

Να τονίσουμε εδώ, πως μετά τον χωρισμό τους οι δυο τους δε φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις, καθώς έχουν σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram και έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον.

αιμιλιος χειλακης

Άγριες Μέλισσες – Αιμίλιος Χειλάκης: Θα είμαι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις

loimoksiologoi:-ta-dedomena-gia-ti-mousiki-stin-estiasi-kai-tis-episkepseis-sta-girokomeia

Λοιμωξιολόγοι: Τα δεδομένα για τη μουσική στην εστίαση και τις επισκέψεις στα γηροκομεία