Παναγιώτης Σαπουνάκης: Ο μικρός Ορέστης από την κωμική σειρά “Νταντά για όλες τις δουλειές” μεγάλωσε και δεν ασχολείται πια με την υποκριτική. Δείτε πώς είναι σήμερα, 24 χρόνια μετά.

Όλοι θυμόμαστε τον μικρό Ορέστη από την κωμική σειρά “Νταντά για όλες τις δουλειές”, η οποία προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δείκτες του ΑΝΤ1 τη σεζόν 1998-1999.

Ο Παναγιώτης Σαπουνάκης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, μεγάλωσε και σήμερα, 24 χρόνια μετά, δεν ασχολείται πλέον με τον χώρο της τηλεόρασης και της υποκριτικής.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, περιέγραψε το πώς μπήκε τότε στη σειρά. Όπως είπε: “Μου είπε η μητέρα μου “θες να κάνεις φωτογράφιση για παιδικά ρούχα σε περιοδικό;” και είπα “γιατί όχι;”. Πήγαμε στο γραφείο, με έβγαλαν φωτογραφίες και τελικά αντί για περιοδικά και ρούχα προέκυψε σίριαλ, το οποίο για μένα ήταν παιχνίδι. Μου άρεσε να συναναστρέφομαι με τον κόσμο επειδή είμαι και κοινωνικός. Μετά από το “Νταντά για όλες τις δουλειές” μου προέκυψαν αρκετές δουλειές. Ήμουν στα Αθώος ή ένοχος, Ακροβατώντας, Δροσουλίτες”.

“Όταν τελείωσα το λύκειο μπήκα σε μία δραματική σχολή από όπου αποφοίτησα, αλλά από εκεί και πέρα “έσβησε” το άστρο μου στην υποκριτική. Από ‘κει και πέρα, ασχολήθηκα με τον χώρο της εστίασης. Ήταν και επιλογή μου να μην ασχοληθώ με την υποκριτική. Όσο μεγαλώνεις το βλέπεις πιο σοβαρά και όσο πιο σοβαρά το βλέπεις, τόσο δυσκολεύει. Πέρασα και κάποια φάση που δεν ήμουν τόσο άνετος μπροστά στις κάμερες”, ανέφερε για την μη ενασχόλησή του με την υποκριτική.

Όσο για τα περιστατικά που θυμάται από τον δρόμο, είπε: “Τελευταία φορά που με αναγνώρισαν στον δρόμο ήμουν 15 χρονών. Όλοι όταν με βλέπουν μου λένε “κάπου σε ξέρω”. Γυρνώντας από το χωριό με σταμάτησαν στα διόδια και μου είπε ο αστυνομικός “ρε φίλε, έχεις παίξει στην τηλεόραση;”. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα”.

Ιωάννα Τούνη : Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη λίγο πριν τη γέννα … “Έχω ξαπλώσει στο χαλί. Δεν ξέρω πώς θα την παλέψω” – βιντεο

Ζώδια: Νέα Σελήνη στο Τοξότη… Αυτά τα ζώδια θα αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή τους