Παναγιώτα Βλαντή: O αξέχαστος ρόλος της στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και το παρατσούκλι «σπασικλάκι»

«Είχα πει στον εαυτό μου πρέπει να πετύχεις» αναφέρει η αγαπημένη ηθοποιός

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη 27/4, η Παναγιώτα Βλαντή.

είχα να αποδείξω, εκτός από τον εαυτό μου, και στους γονείς μου. Ένα παιδί σε πολύ μικρή ηλικία, αυτό δεν σκέφτεται; Ήθελα να τους πω “ορίστε, που δεν με αφήνατε;”» είπε αρχικά πρόσθεσε:

«Ακόμα με λένε σπασικλάκι γιατί διαβάζω πολύ. Διαβάζω εννοώ ακόμα και το σενάριο, δεν θέλω να αλλάζω πολύ το ρόλο» τόνισε χαρακτηριστικά. Στη ζωή, ωστόσο, δεν θέλει να είναι όλα στην εντέλεια, επειδή έτσι κι αλλιώς το τέλειο δεν υπάρχει.

Για την άβολη ερώτηση που κάνουν συνήθως σε μια γυναίκα σχετικά με την μητρότητα -αν θέλει να κάνει παιδί ή γιατί δεν έχει κάνει ακόμα παιδί-, η Παναγιώτα Βλαντή υποστήριξε: «Δεν υπήρχε περίπτωση με εμένα να ακούσω την κοινωνία ότι πρέπει να παντρευτώ στα 30 και μέχρι τα 35 να έχω παιδί. Εάν συνέβαινε ένας μεγάλος έρωτας, μπορεί να το έκανα. Πιο πολύ με ενοχλεί η ερώτηση για το παιδί, γιατί φέρνουν σε δύσκολη θέση μία γυναίκα. Μία γυναίκα μπορεί όντως μερικές φορές να προσπαθεί να κάνει παιδί και να μην μπορεί ή τη στιγμή που την ρωτούν, μπορεί να έχει κάνει μία αποβολή ή μπορεί να μη θέλει παιδί και να πρέπει να εξηγήσει το γιατί. Γιατί δεν θέλει. Το είχα συζητήσει πρόσφατα ότι τους άντρες δεν τους ρωτάτε, μόνο τις γυναίκες».

Σχετικά με τον ρόλο της στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», σημείωσε: «Αρχικά φοβόμουν, επειδή ο ρόλος ήταν έξω από εμένα. Επειδή έχω μάθει να δουλεύω όμως, οι φόβοι έφυγαν αμέσως» δήλωσε και πρόσθεσε ότι εκείνο που της προκαλεί εντύπωση είναι ότι υπάρχουν πολύ μικρά παιδιά που γνωρίζουν την ύπαρξη της σειράς, γιατί τη βλέπουν στο Youtube.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ερώτησή της στην ιατροδικαστή για τον ασφυκτικό θάνατο, όταν κατέληξε η Ίριδα

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Αποστόλης βάζει τέλος στην σχέση του με την Ευτυχία!