Παναγιώτα Βλαντή: «Γνωστή πρωταγωνίστρια μου είχε πει τι της είχε κάνει ο Γιώργος Κιμούλης»

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη σχολίασε: «Όταν βγήκα στη δουλειά πιτσιρίκα, μετά από αυτό που είχα πάθει, το δεύτερο πράγμα που έμαθα ήταν για τον συγκεκριμένο, από κυρία γνωστή πρωταγωνίστρια. Μου είχε πει τι της είχε κάνει, πόσο πολύ άσχημα της είχε φερθεί.

Δεν είναι απλώς μια σπρωξιά, έχει κάνει πολύ άσχημα πράγματα στον κόσμο. Απλώς είχαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν κάποιοι, αν έβγαιναν όλοι θα ξέραμε περισσότερα. Δεν είναι η σπρωξιά, είναι ότι είσαι δύο ώρες επάνω και είσαι όμηρος του άλλου. Μάλλον έχουμε δώσει περισσότερη αξία στο πρόσωπο, παρά στις πράξεις του, έχουμε τη νοοτροπία να ξεχνάμε».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Παναγιώτα Βλαντή δήλωσε: «Μετά μάθαμε για τον Φιλιππίδη, μάθαμε για τον Λιγνάδη… Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα για βιασμούς, ήξερα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Οι βιασμοί ήταν κάτι με το οποίο έμεινα άφωνη, δεν το περίμενα.

Αισθάνομαι για τον Πέτρο Φιλιππίδη όπως αισθανόμουν και παλιά. Ήξερα τι είναι και δεν αισθάνομαι καθόλου ωραία, δεν θα ήθελα να ξαναβγεί στη δουλειά κανένας από αυτούς. Παρακαλώ τον κόσμο να δώσει την απάντησή του, γιατί φοβάμαι ότι στη δουλειά μας πολλοί θα τους στηρίξουν.

Ήταν γνωστό στη δουλειά, δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Όλοι το ξέραμε».

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μεταφέρεται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο

Κόπωση: Ένα αόρατο σύμπτωμα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης (βίντεο)