Menu

Παίρνει κριτική σε ζωντανό σόου του Netflix

Η Κιμ Καρντάσιαν περπάτησε στη σκηνή εν μέσω επευφημιών που σύντομα μετατράπηκαν σε αποδοκιμασίες στη ζωντανή εκπομπή του Netflix το…«Κράξιμο στον Τομ Μπρέιντι» (The Roast of Tom Brady).

Η ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας αποδοκιμάστηκε στη σκηνή ενώ απευθυνόταν στον κωμικό Κέβιν Χαρτ κατά τη διάρκεια του live “The Roast of Tom Brady”, το βράδυ της Κυριακής όπου ο πρώην σούπερ σταρ και αρχηγός του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) δέχεται πυρά από διασημότητες.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι κοροϊδεύουν το ύψος σου», είπε η ιδρυτής των Skims, η οποία δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη φράση της πριν δεχθεί ένα κύμα αποδοκιμασιών. Η δυσαρέσκεια του πλήθους που είδε την ινφλουένσερ στο σόου στο Kia Forum στο Λος Άντζελες ήταν διάχυτη, φαινομενικά αναγκάζοντας τον Χαρτ να επέμβει για να βοηθήσει τη σταρ του ριάλιτι κατά τη διάρκεια της αμήχανης ζωντανής στιγμής.

«Ουάου, ουάου, ουάου», πρόσθεσε ο Χαρτ σε άμυνα. Η 43χρονη Καρντάσιαν διατήρησε την ψυχραιμία της και χαμογέλασε, λέγοντας στα μέλη του κοινού ότι μπορούν να χαλαρώσουν «Εντάξει, εντάξει, εντάξει», είπε ενώ απευθυνόταν στο κοινό.

Τελικά, οι αποδοκιμασίες «σκεπάστηκαν» από ζητωκραυγές από τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, συμπεριλαμβανομένων των Μπρέιντι και Χαρτ, οι οποίοι άφησαν την 43χρονη να συνεχίσει τον μονόλογό της. «Εντάξει, Κέβιν», συνέχισε η Καρντάσιαν. «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι σε κοροϊδεύουν…»

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα μαύρο στράπλες φόρεμα και κολιέ με διαμάντια, ενώ είχε τα μαλλιά της πλατινέ ξανθά. Αν και η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο «κράξιμο» του πρώην αστέρα των Patriots, η Kαρντάσιαν ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αποδοκιμασίες .

Ο Μπρέιντι, 46 ετών, εμφανίστηκε επίσης άβολα στην εκδήλωση. Αφού ο κωμικός Τζεφ Ρος έκανε μια πλάκα για τον Μπρέιντι και τον ιδιοκτήτη των Patriots, Ρόμπερτ Κραφτ , ο βετεράνος ποδοσφαιριστής εθεάθη να ξεπροβάλλει από τη θέση του για να πει στον Ρος μπροστά στο πλήθος: «Μην το ξαναπείς αυτό»

Written by admin

Exit mobile version