My style rocks – Σοφία Λεοντίτση: Παίκτρια του “My style rocks” στα δικαστήρια με την αδερφή της – Στη δημοσιότητα τα μηνύματα – φωτογραφια

Η Σοφία Λεοντίτση έχασε πρόσφατα τον πατέρα της ενώ λίγο μετά ξεκίνησε η διαμάχη με τη χαμένη, όπως χαρακτηρίζει, αδερφή της.
Mία οικογενειακή δικαστική διαμάχη φαίνεται να ξεκινάει για τη Σοφία Λεοντίτση, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, από το οποίο ξεκίνησαν και η Ιωάννα Τούνη, με την οποία είχαν τηλεοπτική κόντρα, αλλά και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Σοφία Λεοντίτση έχασε πρόσφατα τον πατέρα της ενώ λίγο μετά ξεκίνησε η διαμάχη με τη χαμένη, όπως χαρακτηρίζει, αδερφή της. Η δεύτερη της έστειλε ένα μήνυμα το οποίο η Σοφία Λεοντίτση ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσθέτοντας μία μακροσκελή λεζάντα που ανέφερε:
«Έλαβα που λέτε εχθές αυτό εδώ το μήνυμα η κατά 15 έτη μεγαλύτερη χαμένη αδελφή μου της οποίας κάποτε στερούμουν διακοπές από Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρια για να πηγαίνω βορεια Ελλάδα και να κρατάω ένα σπίτι να την στηρίζω να της φροντίζω τα παιδάκια της, εχθές και μετά από αρκετά χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε, είπε να στείλει αυτό το μήνυμα και να με προσφωνήσει όπως βλέπετε ΕΜΕΝΑ»

«Επίσης έχει χάσει πατέρα μόλις λίγες ημέρες στον οποίο δεν σήκωνε τηλέφωνα δεν έλεγε καλημέρα δεν δεν δεν… βλέπετε δεν την είχε συμπεριλάβει στην περιουσία που θα ήθελε, έχει όρεξη ως δικομανής να με στείλει να λογοδοτησω λέει στη δικαιοσύνη. Μόνο γέλιο μου προκαλούν κάποιοι άνθρωποι ας τους πούμε έτσι. Δεν την έφτανε φυσικά αυτό αλλά έκανε και ένα τηλεφώνημα και χωρίς κανένα λόγο άρχισε να λέει το μπαμπά μας ΑΛΗΤΗ. Τον νεκρό μπαμπά μας αλήτη…»

Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου αν είναι να καταλήξω σε δικαστήρια για αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ θα το έκανα χίλιες φορές. Οποτε πάρε έναν ακόμα λόγο για να έχεις να παίζεις. Θα αφήσω λοιπόν για λίγες μέρες αυτό εδω το μήνυμα της ντροπής με αυτά τα λίγα λόγια μου γιατί η μεγαλύτερη τιμωρία είναι η ξεφτίλα. Αντί να ενοχλείστε από αυτά που λέμε, καλύτερο θα ήταν να ενοχλείστε από το ότι τα κάνετε. Τα φιλια μου όπως εγώ ξέρω να τα δίνω εκεί που πρέπει το πατέρα μου δεν τον αποκάλεσε αλήτη ποτε κανεις.

Ο μπαμπάς μου από το ξαφνικό του θάνατο μου άφησε να διαχειριστώ σημαντικά χρέη στο όνομα μου.. μέσα σε μια στιγμή βίωσα την απώλεια του και έπρεπε να σηκωσω τα δικά μου μανίκια. Τον πατέρα μου όμως έμαθα να τον αγαπάω για την γλυκιά του καρδιά όσα λάθη και αν έκανε. Με την ανάμνηση του θα πορευτώ λοιπόν, θα τα φτιάξω όλα εγώ και θα τον αγαπάω για αυτό που ήταν και όχι για τα οποια λάθη του».
ΠΗΓΗ

Κέι Κόνορς: Νεκρή η φιναλίστ του ελληνικού τελικού της Eurovision, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός στο facebook

Viral video: Όταν το χταπόδι τα παίρνει στο κρανίο πετάει πράγματα στο κεφάλι του άλλου (βίντεο)