Πάγωσαν τα γυρίσματα του Mission Impossible 7: Σε καραντίνα ο Tom Cruise

Χamos

Σε καραντίνα μπήκε ο Tom Cruise μετά τον εντοπισμό 14 κρουσμάτων του κορωνοϊού, σε μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου της ταινίας του «Mission: Impossible 7».

Σύμφωνα με το Reuters το οποίο επικαλείται την εφημερίδα “The Sun”, ο Tom Cruise  είναι οργισμένος που πρέπει να μπει σε καραντίνα.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε περάσει μία ολόκληρη μέρα με χορεύτριες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες στη συνέχεια βρέθηκαν θετικές στον ιό.

Πηγές αναφέρουν ότι, οι τέσσερις χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό βρίσκονταν «σε απόσταση λίγων μέτρων» από τον 58χρονο ηθοποιό, στη διάρκεια γυρισμάτων μιας σκηνής σε νυχτερινό κλαμπ για την ταινία «Mission: Impossible 7».

«Ο Tom είναι απολύτως απαισιόδοξος για το τι συνέβη», δηλώνει πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας. Από τα 14 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που βρέθηκαν θετικά στον ιό, τα περισσότερα είναι στενοί βοηθοί του Αμερικανού ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Δεκέμβριο ο Cruise είχε καθυβρίσει μέλη του συνεργείου γυρισμάτων του “Mission: Impossible 7” που παραβίασαν τους κανόνες προστασίας από την Covid-19, επειδή στέκονταν ο ένας πολύ κοντά στον άλλον.

κακουρης

Άγριες Μέλισσες spoiler 4/6: Ο Λεωνίδας Κακούρης μιλά για την 3η σεζόν

Χamos

NEWS: ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ για να μην γίνουμε άγρια Δύση.