Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20- Στίβος: Αυλαία με 6η θέση η 4×100μ. με νέο πανελλήνιο ρεκόρ!

Πολύ καλή εμφάνιση που συνδέθηκε με νέο πανελλήνιο ρεκόρ πραγματοποίησε η Εθνική Ομάδα 4×100μ. ανδρών Κ20 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.

Η τετράδα με τους Κώστα Μιλιό, Γιάννη Καριοφύλλη, Γιάννη Γρανιτσιώτη και Νίκο Παναγιωτόπουλο τερμάτισαν στην έκτη θέση με 40.07. Έσπασαν εκ νέου την εθνική επίδοση που είχαν πετύχει οι ίδιοι στις ημιτελικές σειρές το Σάββατο με 40.13.

Η τετράδα αυτή των εφήβων άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ να θυμίσουμε ότι υπάρχει και ο αναπληρωματικός Γεράσιμος Καμπίτσης.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ν. Αφρική με 38.51, η οποία πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ Κ20 και φυσικά ρεκόρ Αφρικής. Η τετράδα που έτρεξε αποτελούνταν από τους Μιχάλι Ξιοτένι, Σινεσίφο Ντάμπιλε, Λεθογκόνολο Μολεγιάν και Μπέντζαμιν Ρίτσαρτσον. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Τζαμάικα με 38.61, η οποία σημείωσε ρεκόρ Αμερικής και το χάλκινο πήρε η Πολωνία με 38.90, που σημείωσε ρεκόρ Ευρώπης.

10ος ο Παυλίδης στη δισκοβολία

Την Κυριακή στην 5η και τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20 στο Ναϊρόμπι είχαμε και τη συμμετοχή του Δημήτρη Παυλίδη στον τελικό της δισκοβολίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής με καλύτερη βολή στα 52,83μ. κατέλαβε την 10η θέση. Οι βολές του νεαρού ρίπτη ήταν κατά σειρά: Άκυρη, 52,83μ., άκυρη.

Το χρυσό κατέκτησε ο Λιθουανός Μίκολας Αλέκνα, γιου του θρύλου του αγωνίσματος Βιρτζίλιους, με βολή στα 69,81μ. που είναι ρεκόρ Αγώνων.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Τζαμαϊκανός Ράλφορντ Μάλινγκς με 66,68μ. και το χάλκινο πήρε ο Λευκορώσος Ραμάν Καρτάνοβιτς με 62,19μ.

funny

Ανέκδοτο: Το μασάζ … Τρελό γέλιο

funny

Ανέκδοτο: Ευτυχώς που μου …! Τρελό γέλιο