Παγκόσμια θλίψη με το γράμμα της Κέιτ Μίντλετον: «Ήθελα να γράψω για να σας…»

Latest

Η Κέιτ Μίντλετον έστειλε μια συγκινητική επιστολή, ζητώντας συγγνώμη για την απουσία της από την ετήσια εκδήλωση του Trooping The Colour.

Ανησυχίες για την υγεία της Πριγκίπισσας της Ουαλίας

Οι ανησυχίες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχουν αυξηθεί, καθώς το παλάτι δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες μετά την ανακοίνωση ότι η Κέιτ πάσχει από καρκίνο. Ενώ το παλάτι διατηρεί τη σιωπή του, οι Βρετανοί πολίτες αναρωτιούνται πότε θα εμφανιστεί η αγαπημένη τους πριγκίπισσα. Ελπίζουν σε μια ευχάριστη έκπληξη κατά την εκδήλωση του Trooping The Colour.

Διαβάστε επίσης: Συναντήσεις με Πόρτο και Μπράγκα για Κάρμο και Ορτα – Ανοίγουν τα χαρτιά τους – Ο Ολυμπιακός σε θέση μάχης

Απολογητική Επιστολή και Επιβεβαίωση Απουσίας

Η Κέιτ Μίντλετον, σε απολογητική επιστολή προς την επιθεώρηση της Ιρλανδικής Φρουράς, ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της και επιβεβαίωσε ότι δεν θα παραστεί στη μεγάλη γιορτή της βασιλικής οικογένειας και στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά: «Ήθελα να γράψω και να σας ενημερώσω πόσο περήφανη είμαι για ολόκληρο το Σύνταγμα ενόψει του Colonel’s Review και του Trooping the Colour.

Εκτιμώ όλους όσους στρατιώτες φέτος εξασκήθηκαν για μήνες και αφιέρωσαν πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες.

Το να είμαι Συνταγματάρχης σας παραμένει μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω τον χαιρετισμό στο φετινό Colonel’s Review. Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τη συγγνώμη μου σε όλο το Σύνταγμα, ωστόσο, ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους άλλη φορά πολύ σύντομα».

Τα νεότερα που προέκυψαν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

«Είναι μεγάλη ανακούφιση το γεγονός, ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία της και τα πάει πολύ καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο εν λόγω φίλος του ζευγαριού, συμπληρώνοντας πως όλη αυτή η διαδικασία έχει αποτελέσει μια πολύ δύσκολη στιγμή, γεμάτη αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον, που κατάφερε να εντοπίσει από νωρίς τον όγκο και να τον αντιμετωπίσει εγκαίρως.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2023, με την Κέιτ να επιθυμεί να επανέλθει σύντομα στα δημόσια της καθήκοντα και να βρίσκεται ίσως πιο σύντομα σε αυτό το σημείο, σε σύγκριση με όσα μπορεί να πιστεύουμε. «Το κλειδί τώρα είναι να αποφύγει οποιαδήποτε στρεσογόνο κατάσταση και να γίνει απλά η δουλειά«, αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος.

Τις εβδομάδες που ακολούθησαν, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η σύζυγός του “είναι καλά” κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στα μέσα Μαΐου. Αργότερα τον ίδιο μήνα, το People ανέφερε ότι η πριγκίπισσα είχε εντοπιστεί έξω με την οικογένειά της.

Αυτό συνέπεσε με ένα άρθρο στο Vanity Fair: “Ήταν μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και τα πηγαίνει πολύ καλύτερα”, δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος στο περιοδικό. “Ήταν, φυσικά, μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική περίοδος. Όλοι έχουν συσπειρωθεί γύρω της – ο William, οι γονείς της και η αδελφή και ο αδελφός της”.

Παρόλ’ αυτά, το Παλάτι δεν έχει ορίσει σταθερή ημερομηνία για την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα, επιβεβαιώνοντας μόνο ότι δεν θα παραστεί στην πρόβα για τοTrooping the Colour στις 8 Ιουνίου. Δεν έχουν ακόμη σχολιάσει αν θα παραστεί στο Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου, αλλά λέγεται ότι θα επιστρέψει στο προσκήνιο μόνο όταν η ιατρική της ομάδα δώσει το πράσινο φως.

Ήδη κυκλοφορούν φήμες για το πότε θα γίνει αυτό, με ορισμένες βρετανικά έντυπα να αναφέρουν ότι θα γίνει το φθινόπωρο. Μπορεί επίσης να μην είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν θα βρίσκεται στο προσκήνιο: λόγω των επερχόμενων εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 4 Ιουλίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Κάρολος ακύρωσαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για να μην αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από την πολιτική διαδικασία.

Η Κατερίνα Στικούδη ξανά στη σκηνή: Αποθεώθηκε από 45.000 θεατές στην κεντρική πλατεία της Βιέννης

Η εκπομπή μας βρίσκει τον δρόμο της στο YouTube