Παγιδευμένοι spoiler: Το τέλος του Άγγελου βάζει την Άννα σε μεγαλύτερους κινδύνους

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Άγγελος θα αρχίσει να αρρωσταίνει μέσα στο κελί. Οι γιατροί θα δουν πως ο κρατούμενος δεν αισθάνεται καλά και θα δώσουν σήμα, για να τον οδηγήσουν οι αρχές στο νοσοκομείο.

Το τέλος του Άγγελου θα φέρει νέες περιπέτειες για τους πρωταγωνιστές της σειράς “Παγιδευμένοι”. Ο νεαρός πρωταγωνιστής, μετά τα απανωτά του σφάλματα, θα βρει έναν τραγικό θάνατο, ύστερα από μία δολοφονική επίθεση.

Η προστασία είναι μεγάλη, όχι όμως αρκετή. Αυτός που θέλει να πετύχει τον στόχο του και να οδηγήσει τον φονιά της Μυρτούς στον άλλο κόσμο, θα το καταφέρει. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του από το νοσοκομείο στις φυλακές, ο Άγγελος δέχεται μία σφαίρα στο κεφάλι.

Από το πουθενά και χωρίς στοιχεία, η Άννα Ροδίτη θα συλληφθεί για τη δολοφονία του Άγγελου. Φαίνεται πως ο καλός της φίλος πέτυχε τον σκοπό του, αν και νεκρός: Έκανε τη ζωή της βασανιστήριο.

Όλοι βρίσκονται σε πανικό. Το τέλος του Άγγελου, αντί να λυτρώσει και να καθησυχάσει την Άννα, τη βάζει σε μεγαλύτερους κινδύνους, στη σειρά Παγιδευμένοι. Το φονικό θα στηθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να φανεί πως πίσω από αυτό κρύβεται η Άννα!

Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Ο Σωκράτης διεκδικεί την επιμέλεια – Πως θα αντιδράσει ο Μάνος;

Πώς να καθαρίσεις ένα ρόδι σε 5 λεπτά δίχως να το χαλάσεις και χωρίς να λερωθείς – βιντεο