Παγιδευμένοι spoiler: Ο Άγγελος μέσα από τη φυλακή καθοδηγεί τη ζωή όλων

Η αγαπημένη δραματική σειρά έριξε αυλαία για λίγο καιρό και πρόκειται να επανέλθει στη μικρή οθόνη κατά πάσα πιθανότητα με τον νέο χρόνο. Ωστόσο, εμείς σας εξασφαλίσαμε όσα πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια.
Οι εξελίξεις της σειράς αναμένονται καταιγιστικές και περισσότερο καθηλωτικές σε σχέση με τα επεισόδια που ήδη έχουμε παρακολουθήσει. Αυτό γιατί ο Άγγελος μέσα από τη φυλακή καταφέρνει να καθοδηγεί τη ζωή όλων εκεί που ο ίδιος θέλει και σιγά-σιγά πετυχαίνει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να εκδικηθεί όσους προσπάθησαν να τον τιμωρήσουν.

Μέσα σε αυτούς είναι φυσικά ο Δημήτρης και η Άννα. Όπως ήδη σας αποκαλύψαμε ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξομολογηθεί στη δικηγόρο πως ο πατέρας του, ο Σπύρος, έβαλε στη φυλακή τον πατέρα της τον Κοσμά, πριν από περίπου 6 χρόνια για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ.
Η Άννα όπως θα δούμε αναστατώνεται ιδιαίτερα, καθώς πίστευε πως αφού η υπόθεση της δολοφονίας της αδελφής της έκλεισε θα μπορούσε να προχωρήσει τη σχέση της με τον Δημήτρη. Ωστόσο, αυτή η αποκάλυψη τη σοκάρει. Η Άννα είναι σε τεράστιο δίλημμα: Να συνεχίσει να βρίσκεται με τον άντρα που αγαπά, ο πατέρας του οποίου ευθύνεται για τη δυστυχία της οικογένειάς της, ή να τον διαγράψει;

Προς μεγάλη απογοήτευση του Δημήτρη, η Άννα ηθικά και μόνο αποφασίζει να μείνει μακριά του. Το μίσος που νιώθει για τον Σπύρο την επηρεάζει και χωρίζει από τον Δημήτρη. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη χαροποιεί τον Άγγελο, που καταφέρνει να τους διαλύσει. Για πόσο, όμως, θα μείνουν χωριστά η Άννα και ο Δημήτρης;

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Ο Δημοσθένης ισοπεδώνει την Μυρτάλη

Μαύρο ρόδο spoiler: Πέτρος και Φραγκίσκος πιάνονται στα χέρια