Παγιδευμένοι spoiler: Ο Άγγελος κυρίαρχος του παιχνιδιού παίζει με τις ζωές όλων

Ο Άγγελος βρίσκεται ξαφνικά να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, αφού μέσα από τη φυλακή παίζει με τους μεγαλύτερους φόβους των ανθρώπων που έχει βάλει στο στόχαστρό του.

Η διορία που έχει δώσει τελειώνει και έτσι ο Δημήτρης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Άννα ότι ο πατέρας της βρέθηκε στη φυλακή εξαιτίας του δικού του πατέρα.

Και δυστυχώς το κάνει αυτό τη στιγμή που εκείνη για πρώτη φορά τού ανοίγει την καρδιά της και παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση τους δοκιμάζεται για μια ακόμα φορά, ενώ δεν θα αργήσει να φτάσει και η στιγμή του διαζυγίου.

Ο Αντρέας συναντιέται με τη Νατάσα, απαιτώντας να πει στη Δανάη ότι είναι κόρη του. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο άντρας της, ο Βλάσης, τους παρακολουθεί και, μόλις μάθει την αλήθεια, θα ξεσπάσει πάνω της με τον χειρότερο τρόπο.

Η Νατάσα θα καταλήξει βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, γεγονός που θα κάνει τη Δανάη να τον μισήσει.

Ο Αλέκος κάνει μια ύστατη προσπάθεια να πείσει τον γιο του να κρατήσει το στόμα του κλειστό, αφού ξέρει ότι, σε περίπτωση που μαθευτεί ότι το πτυχίο του είναι πλαστό, θα καταστραφεί η καριέρα του.

Έτσι, του προτείνει να τον βοηθήσει να αποδράσει από τη φυλακή. Ο Άγγελος δέχεται, αλλά την επόμενη μέρα βρίσκεται αναίσθητος στο κελί του. Σχέδιο απόδρασης Οι εξετάσεις στο νοσοκομείο δείχνουν ότι κάποιος προσπάθησε να τον βγάλει από τη μέση δηλητηριάζοντάς τον.

Αρχικά πιστεύει πως ήταν ο πατέρας του αυτός που προσπάθησε να τον σκοτώσει. Ο Αλέκος όμως τον διαβεβαιώνει ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, αφού, παρά τα όσα έχουν συμβεί, είναι γιος του και τον αγαπάει. Του λέει μάλιστα ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλουν μπρος το σχέδιό τους. Την επόμενη κιόλας μέρα τού δίνει οδηγίες για την απόδρασή του. Έτσι, την ώρα που τον πηγαίνουν για μαγνητική, ο Άγγελος καταφέρνει να το σκάσει με το αυτοκίνητο της μητέρας του. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι η Άννα βρίσκεται ήδη μέσα σε αυτό.

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Μαργαρίτα αντιμέτωπη με την δολοφονία ενός αγαπημένου της προσώπου

Αντύπας: Θαμώνας ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να τον χτυπάει – βίντεο