Παγιδευμένοι spoiler: Ο Αλέκος βοηθάει τον Άγγελο να αποδράσει

Ο Άγγελος συνεχίζει να νοσηλεύεται. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο και ζητάει να δει τον πατέρα του. «Κάποιος προσπάθησε να με σκοτώσει. Σώθηκα, αλλά αν ξανά προσπαθήσει; Είπες ότι θα με σώσεις. Κάνε κάτι» του λέει τρομαγμένος και με δάκρυα στα μάτια. Ο Αλέκος, λυγίζοντας σε αυτή την εικόνα του γιου του, του απαντάει: «Μπορούμε κι από εδώ να κάνουμε ένα σχέδιο απόδρασης. Είναι επικίνδυνο αλλά θα το κάνουμε. Αύριο θα σε πάνε για εξετάσεις. Θα χρειαστεί να πας στην τουαλέτα. Θα μείνεις μόνος. Η τουαλέτα έχει ένα μεγάλο παράθυρο που βλέπει στην πίσω μεριά του νοσοκομείου. Είμαστε στον πρώτο όροφο. Θα πηδήξεις. Θα σου έχω στο πάρκινγκ το αυτοκίνητο της μητέρας σου και τα κλειδιά θα είναι πάνω». Οι δυο τους αγκαλιάζονται!

Ο Αλέκος βοηθάει τον Άγγελο να αποδράσει από το νοσοκομείο, αλλά στα ίχνη τού διαφυγόντα θα βρεθεί, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει, η Άννα, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της για μια ακόμη φορά.
Την επόμενη ημέρα ο Άγγελος συνοδεύεται από τους αστυνομικούς. Εκείνος έχει ένα ειρωνικό ύφος και σφυρίζει έναν σκοπό που κεντρίζει το ενδιαφέρον της Άννας που περνάει από εκεί. Οι ματιές τους διασταυρώνονται αλλά δεν μιλούν. Εκείνος συνεχίζει να σφυρίζει. Του βγάζουν τις χειροπέδες και μπαίνει στο μπάνιο. Η Άννα θυμάται ότι αυτόν τον σκοπό σφύριζε όταν οι δυο τους έκαναν κοπάνα μια μέρα από τη σχολή για να πάνε εκδρομή. «Θα το σκάσει», μονολογεί.

Η Αννα πάει τρέχοντας στο πάρκινγκ του νοσοκομείου όπου βλέπει το αυτοκίνητο. Το κινητό της δεν έχει σήμα και στέλνει ηχητικό μήνυμα στον Δημήτρη. «Ο Αγγελος θα το σκάσει. Ξέρω ότι θα θυμώσεις, αλλά θα τον παρακολουθήσω». Μπαίνει μέσα. Μετά από λίγο ο Αγγελος, που έχει καταφέρει να αποδράσει, φεύγει με το αυτοκίνητο, χωρίς όμως να ξέρει ότι στο πίσω κάθισμα είναι κρυμμένη η Αννα. Την ίδια ώρα στην εισαγγελία ο Σταύρος και ο Δημήτρης συζητούν για το ποιος προσπάθησε να σκοτώσει τον Αγγελο.

Ο Δημήτρης έχει μια υποψία: «Αν το έκανε ο ίδιος για να βγει από τη φυλακή και όλο αυτό είναι ένα σχέδιο απόδρασης;». Οι δύο άντρες στιγμιαία τρέχουν να βρουν τον Ανδρέα για να στείλει τους άντρες του στο νοσοκομείο προκειμένου να αποτρέψουν την απόδραση. Σπεύδουν και οι ίδιοι αλλά πλέον είναι αργά!

Μαρία Σολωμού: Οι εκρηκτικές αποκαλύψεις της για την ερwτική της ζωή

Σασμός 2ος κυκλός spoiler: Το μυστικό του Αστέρη για το νεφρό έρχεται στην επιφάνεια