Παγιδευμένοι spoiler: Ναρκωτικά και νέες δολοφονίες… Η σειρά μας επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις!

Το γεγονός πως ο δολοφόνος φυλακίστηκε, δε φέρνει και το τέλος της ιστορίας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές. Ο Δημήτρης και η Άννα θα μπλέξουν σε περίεργες κι άσχημες καταστάσεις που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται γιατί αποκαλύφθηκε τόσο γρήγορα ο δολοφόνος…

Η δολοφονία της Μυρτούς ήταν μόνο η αρχή από ένα κουβάρι φόνων και παρανομιών που δεν θα έχουν τέλος στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1. Κι όμως οι πρωταγωνιστές δεν θα βρουν εύκολα την ησυχία τους με όλα όσα θα ακολουθήσουν.
Η εξιχνίαση της δολοφονίας της Μυρτούς ήταν η αρχή. Και η σύλληψη του Άγγελου είναι μια σταγόνα στον ωκεανό των εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί. Νέες υποθέσεις θα τους φέρνουν και πάλι κοντά παρά το γεγονός ότι θα υπογράψουν και οι δύο τα χαρτιά του διαζυγίου τους. Και η ζωή θα τα φέρει έτσι ώστε να μην μπορούν πια ο ένας χωρίς τον άλλο. Μπορεί η Άννα Ροδίτη να γίνει στην πορεία των επεισοδίων μια μεγαλοδικηγόρος, ειδικά μετά από την υπόθεση της αδερφής της, ο Δημήτρης Μαρκέτος θα παραμείνει πιστός στις αξίες του και θα είναι εκεί γι’αυτήν.

Κι άλλες δολοφονίες θα έρθουν στο φως καθώς αποκαλύπτεται ότι ο Κοσμάς δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε. Μόνο που δολοφόνος του δεν είναι ο Θοδωρής, αλλά το πρόσωπο που τον συνάντησε μόλις ο Θοδωρής κατάφερε να ξεφύγει. Αυτός έδωσε τη χαριστική βολή στον Κοσμά. Και μετά από αυτό ο Σταύρος και ο Αλέκος Χατζής θα χάσουν την κάλυψη τους. Ο σύνδεσμός τους θα γίνει γνωστός.

Το κύκλωμα ναρκωτικών που διευθύνουν από κοινού θα εξαρθρωθεί και ένας βασικός βοηθός τους θα πέσει νεκρός. Είναι αυτός που δολοφόνησε τον Κοσμά. Βρέθηκε στο σημείο που ήταν με τον Θοδωρή γιατί τον ακολουθούσε για να τον βγάλει από τη μέση. Κι ενώ νόμιζε πως ήταν νεκρός κι όχι λιπόθυμος, αποτελείωσε τον Κοσμά που άνοιξε τα μάτια του και τον είδε. Δεν ήθελε να τον αναγνωρίσει κανείς. Είναι το ίδιο πρόσωπο που βοήθησε τον Αλέκο αρχικά να «φυτέψει» στοιχεία και να στείλει τον Θοδωρή στη φυλακή. Και σε αυτό το σημείο ο Γεράσιμος Μαρκέτος θα αναλάβει δράση.

Μαύρο ρόδο spoiler: Ο Βίκος θα στήσει ενέδρα στον Θέμη και γίνεται χαμός

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Η Καλλιόπη βλέπει στην Αργυρώ τον άνθρωπο που φταίει για όσα έχουν συμβεί στην οικογένειά της