Παγιδευμένοι spoiler: Καταφέρνει να την εντοπίσει αλλά είναι αργά

Η επιστροφή της σειράς έγινε και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με την Κατερίνα να βρίσκεται νεκρή. Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια των Παγιδευμένων, με την Κατερίνα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να μην μπορεί να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση.

Θα την δούμε μάλιστα να ζητάει βοήθεια και από τον Σταυρό προκειμένου να μην τα χάσει όλα. Η κατάσταση όμως θα παραμείνει σοβαρή καθώς και ο Ανδρέας θα μάθει κάτι που θα του αλλάξει την ζωή.

Στο μεταξύ, ο Σταύρος έχει χάσει τα ίχνη της Κατερίνας και φοβάται μην έχει πάθει κάτι. Έτσι, αποφασίζει να την ψάξει και να ανακαλύψει τι έχει γίνει. Ο Σταύρος θα καταφέρει να την εντοπίσει αλλά θα είναι αργά.

Η Κατερίνα θα βρεθεί νεκρή και αυτή η είδηση θα τους βυθίσει στο πένθος. Ο Σταύρος δεν θα μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει και ο Δημήτρης δεν θα μιλιέται. Ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονία της Κατερίνας θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια των Παγιδευμένων.

Το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της βαθαίνει καθώς νέες πληροφορίες έρχονται στο φως και οι χαρακτήρες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τα δικά τους μυστικά και ψέματα.

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Παίκτης του Ολυμπιακού την “έπεσε” στη κοπέλα του: Aυτόν έβpισε και έδιωξε ο Μάστορας από το μαγαζί του

Μια φορά Εύζων για πάντα Εύζων: Ξύρισμα κόντρα 4 φορές τη μέρα, να τρέχει μόνο αίμα στο ταλαιπωρημένο δέρμα