Παγιδευμένοι Spoiler: Η ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας φτάνει

Η Άννα είχε επιτέλους βρει την ευτυχία με τον Δημήτρη, προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί του και κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τους χωρίσει ξανά τίποτα. Ωστόσο, οι δραματικές εξελίξεις που ακολουθούν θα μπορούσαν να βάλουν τείχος ανάμεσά τους.

Παγιδευμένοι Spoiler: Η ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας φτάνει

Μια νέα τραγωδία πλήττει την οικογένεια Ροδίτη, βυθίζοντάς τη στη θλίψη. Η Ειρήνη ανησυχεί πλέον για τον Κοσμά, καθώς δεν έχει νέα του και εκείνος άργησε να επιστρέψει από τη δουλειά στο πλοίο. Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται καθώς ένα πτώμα βρίσκεται στο δάσος.

Ο Δημήτρης είναι από τους πρώτους που ενημερώθηκαν, παρών θα είναι και η Άννα. Αυτό που θα δει θα την σοκάρει. Αναγνωρίζει τα ρούχα και τα αντικείμενα του σώματος και συνειδητοποιεί ότι είναι ο πατέρας της.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και όλοι προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένεια. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος, ο Σπύρος και ο Θοδωρής είναι τρομοκρατημένοι. Η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια. Δεν θα επιτρέψει, ωστόσο, άλλον ανεξιχνίαστο φόνο στην οικογένειά της.

Ξεκινά γρήγορα την έρευνά της και ορκίζεται να εκδικηθεί. Δεν ξέρει ότι οι δολοφόνοι του πατέρα της βρίσκονται στην οικογένεια του αγαπημένου της…

Όταν οι αθλητές διαπρέπουν… και εκτός γηπέδων – Οι πρώτοι σκόρερ στο κρεβάτι

Άννα Φόνσου: «Ολοι έχουν πεθάνει, σκέφτομαι ότι είναι η σειρά μου τώρα…»