Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα κατάλαβε το σχέδιο του! Τι τον πρόδωσε;

Η απόπειρα δολοφονίας θα θορυβήσει τον Άγγελο, ο οποίος αφού συνέρχεται εκλιπαρεί για βοήθεια τον πατέρα του, Αλέκο, μέσα από το νοσοκομείο. Ο τελευταίος, έχοντας και την Υβόννη να κλαίει ολημερίς, λυγίζει και αποφασίζει να σώσει τον γιο του. Ο Άγγελος έχει ετοιμάσει ένα οργανωμένο σχέδιο απόδρασης όμως ένα αθώο σφύριγμα θα τον προδώσει, οδηγώντας τον σε ένα τραγικό φινάλε!

Ένα άρτια δομημένο σχέδιο θα τον φέρει στην τουαλέτα του νοσοκομείου όπου υπάρχει ένα μεγάλο ανοιχτό παράθυρο. Η τουαλέτα βρίσκεται στον πρώτο όροφο και ο Άγγελος θα πρέπει να πηδήξει από εκεί ούτως ώστε να μεταβεί στο πάρκινγκ. Εκεί θα τον περιμένει το αυτοκίνητο της μητέρας του, με τα κλειδιά πάνω στη μίζα. Ένα αθώο περιστατικό όμως θα αλλάξει την έκβαση της απόδρασης του…

Όσο ο Άγγελος προαυλίζεται με τους φύλακες σφυρίζει ανέμελος, με έναν συγκεκριμένο όμως σκοπό. Η Άννα, η οποία παρακολουθεί από απόσταση τη μεταφορά του, θυμάται ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σφύριζε όταν ήταν συμμαθητές στην σχολή και ετοίμαζαν κοπάνα! ‘Θα το σκάσει‘ μονολογεί! Την ίδια στιγμή εντοπίζει το αυτοκίνητο της Υβόννης στο πάρκινγκ και μπαίνει μέσα. Μια τρελή κούρσα θα ακολουθήσει, με επιβάτες Άγγελο και Άννα.

Θλίψη για την ελληνική μουσική – Ο θάνατος που “γονάτισε” Τερζή, Σφακιανάκη, Παπαρίζου και Βανδή!

Πάμελα Άντερσον: Ποζάρει με τα πόδια πάνω και… τρελαίνει τους πάντες – φωτογραφία