Παγιδευμένοι spoiler: Έτσι ξεκινάει η κόλαση της Άννας Ροδίτη!

Η κόλαση για την Άννα Ροδίτη θα ξεκινήσει όταν θα ξυπνήσει σε ένα ξέφωτο, τραυματισμένη κρατώντας όπλο. Τρομαγμένη θα το πετάξει από το χέρι της. Πάει να φύγει και στα πρώτα της βήματα σκοντάφτει σε κάτι. Αρχικά δεν καταλαβαίνει τι είναι. Κοιτάζει καλύτερα, βλέπει τον Άγγελο νεκρό και το βάζει στα πόδια. Έξι ώρες πριν το συμβάν, όλοι στο νοσοκομείο είναι αναστατωμένοι με την δραπέτευση του Άγγελου.

Παράλληλα, ο Δημήτρης με τον Αντρέα κι έπειτα ο Σταύρος αναζητούν την Άννα. Ερευνούν το υλικό από τις κάμερες του νοσοκομείου. Βλέπουν την Άννα να περνάει δίπλα από τον Άγγελο την ώρα που τον πηγαίνουν στο μπάνιο.  Ο Δημήτρης και ο Σταύρος αμέσως του ζητάνε την λίστα με τις πινακίδες και τα ονόματα που εισήλθαν στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέας τους ενημερώνει πως το τελευταίο σήμα του κινητού της ήταν κοντά στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να βρει την Άννα και να την γλιτώσει από τον ψυχικά άρρωστο Άγγελο. Ο χρόνος κυλά γρήγορα και κάθε λεπτό είναι πολύτιμο. Καταφέρνουν να μάθουν με ποιο αυτοκίνητο έφυγε ο Άγγελος. Αμέσως δίνουν εντολή να το αναζητήσουν στις κάμερες κυκλοφορίας και να το σταματήσουν. Το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί από τις κάμερες όμως μέσα δεν φαίνεται η Άννα. Η αστυνομία την ψάχνει στο σπίτι της.

Οι οικογένειες της ανησυχεί όταν μαθαίνει για την εξαφάνιση της. Την ίδια ώρα, η Άννα είναι σε κατάσταση σοκ. Καταφέρνει να βγει σε ένα δρομάκι κι εκείνη την ώρα περνάει από δίπλα της ένα ζευγάρι που κάνει τζόκινγκ.  Η Άννα δεν μπορεί να βγάλει λέξη, φεύγει, προσπαθώντας να τρέξει, όμως δεν της έχει μείνει δύναμη. Η αστυνομία δέχεται μια κλήση για μια γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Ο Ανδρέας με τον Σταύρο βρίσκονται καθ’ οδόν”. Η Άννα είναι σε κακή κατάσταση και συνεχίζει να περπατάει μέσα στη νύχτα. Ο Δημήτρης την εντοπίζει πρώτος, και πηγαίνει προς το μέρος της για να την αγκαλιάσει. Εκείνη φοβισμένη κάνει πίσω. Δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Δεν του μιλάει και προσπαθεί να τον κρατήσει σε απόσταση.

Άγρια Γη spoiler: ΣΟΚ! Θα πλησιάσει ερωτικά την Κατερίνα

Χάρης Ακριτίδης: “Μετά τις γιορτές, Θα βαφτιστώ ξανά με μαγιό στην εκκλησία και νονό τον Σταμάτη Γονίδη”