Παγιδευμένοι spoiler: Επεισόδιο 24, 25

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 24, 25
Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 24
Ο Άγγελος σώζεται, δίνοντας την ευκαιρία στον πατέρα του να κάνει πράξη την υπόσχεσή του. Ο Αλέκος οργανώνει την απόδρασή του από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Η μεγάλη στιγμή φτάνει, μόνο που η Άννα το καταλαβαίνει και μπαίνει κρυφά στο αυτοκίνητο με το οποίο το σκάει ο Άγγελος. Έξι ώρες μετά, ξυπνά χτυπημένη στο δάσος. Στα χέρια της κρατάει ένα όπλο, ενώ δίπλα της κείτεται νεκρός ο Άγγελος. Δεν ξέρει πού βρίσκεται, ούτε θυμάται τι έχει συμβεί. Φεύγει τρομαγμένη από το σημείο. Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης τη βρίσκει σε άσχημη κατάσταση, ενώ η αστυνομία ανακαλύπτει το πτώμα του Άγγελου.

Ο Δημήτρης πηγαίνει την Άννα στην ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου την εξετάζουν εξονυχιστικά και παίρνουν δείγμα, προκειμένου να το ταυτοποιήσουν με το γενετικό υλικό που πιθανόν θα υπάρχει στο σώμα του Άγγελου. Εκείνη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο Δημήτρης δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της. «Μη φοβάσαι, θα ανακαλύψω την αλήθεια», τη διαβεβαιώνει, σίγουρος για την αθωότητά της. Ο Ανδρέας έρχεται στη δύσκολη θέση να την πάει για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα.

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 25
Ο Σταύρος το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος είναι σίγουρος ότι ο πατέρας του σκότωσε τον Άγγελο, επειδή εκβίαζε τον Θοδωρή και το φόρτωσε στην Άννα, κάτι βέβαια που εκείνος αρνείται. Ο Σταύρος καλεί την Άννα για κατάθεση στο γραφείο του, όπως του εξηγεί όμως δεν θυμάται τίποτα. «Προσευχήσου οι σφαίρες να μην είναι από το όπλο που έχει πάνω τα δακτυλικά σου αποτυπώματα», της απαντά εκείνος. Η Άννα οδηγείται στο κρατητήριο, αλλά ο Δημήτρης δεν φεύγει στιγμή από δίπλα της. Μάλιστα, αφήνει τη θέση του εισαγγελέα και επιστρέφει στη δικηγορία για να την υπερασπιστεί.

Η μέρα που θα συζητηθεί η προφυλάκισή της φτάνει. Η Άννα έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για τον εαυτό της. «Κι αν το έκανα;», ρωτά τον Δημήτρη. «Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανες, εμπιστεύσου με», της απαντά εκείνος. Ο Σταύρος προτείνει στη δικαστή την προφυλάκισή της. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται στο μυαλό της Άννας η εικόνα από τις τελευταίες της στιγμές με τον Άγγελο. Εκείνη τον σημάδευε με το όπλο κι εκείνος την εκλιπαρούσε να μην τον σκοτώσει…
Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29

 Παγιδευμένοι 

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η μήνυση και η πικρία του … Τι τον έφτασε στα όριά του;

Ο Παράδεισος Των Κυριών spoiler: Επεισόδιο 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48