Ούτε στα MAD: Παραλίγο ξύλο στον τελικό του Survivor με δύο παίκτες … πιάστηκαν στα χέρια – video

Ο Σταύρος Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor και το χάρηκε με το παραπάνω, καθώς δεν ήταν και λίγα τα 100.000 ευρώ που πήρε!

Κάποιοι άλλοι όμως, ακόμα και την ώρα του τελικού του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ήρθαν στα χέρια. Και όμως δεν αστειευόμαστε! Κάποιοι πανηγύριζαν για τα 100.000 ευρώ του Στάθη, λες και θα τα φάνε μαζί!

Αλλά εκεί πάνω στο γλέντι, το κέφι και την συγκινητική μουσική που σε κάνει να πιστεύεις ότι κάπου από εκεί θα εμφανιστεί ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, ένας καυγάς λάμβανε χώρα!

Ποιοι όμως ήταν αυτοί που ακόμα και τώρα ήθελαν τον σαματά τους; Μα φυσικά δε λείπει ο Μάης (βλ. Τάκης Καραγκούνιας) από τη Σαρακοστή (βλ. Γιώργος Κατσαούνης) που ακόμα και τώρα κατάφεραν να καταπλήξουν τα πλήθη που τους έβλεπαν να τραβολογάνε στην κυριολεξία τον Στάθη προκειμένου να βγουν μία ακόμα photo μαζί του!

Εντωμεταξύ είναι πραγματικά άξιο απορίας πώς κάνει ο Κατσαούνης σχεδόν κεφαλοκλείδωμα στον νικητή και πώς απωθεί τον Τάκη για να του πει «μυστικά» όσα θέλει!

Να θυμίσουμε, σε όσους δεν θυμάστε βέβαια, ότι ο Κατσαούνης αποβλήθηκε από την παραγωγή του ΣΚΑΪ. Μάλιστα ο ίδιος είχε εξηγήσει στην εκπομπή «Love It» το παρασκήνιο του καυγά.

«Με τον Τάκη αρχίσαμε πολύ όμορφα. Όλα ξεκίνησαν από τους στίβους μάχης, υπήρχε ένας ωραίος ανταγωνισμός στην αρχή, αλλά μετά το ένα έφερνε το άλλο, υπήρχε υπερένταση», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του και κάποια στιγμή λέει μια κουβέντα ότι “όποιος πήρε τα παπούτσια, του γ**** το σπίτι”. Είναι κάποιες κουβέντες, οι οποίες δεν λέγονται. Και τα παπούτσια να σου πήρε κάποιος, δεν γίνεται να του βρίζεις το σπίτι. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν μπορούσα να πουλήσω την οικογένειά μου για 100.000 ευρώ», συμπλήρωσε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 5ο λεπτό εδώ

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Με γάμο τελείωσε η σειρά με γάμο θα ξεκινήσει

Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος έμαθε την αλήθεια Τελικά;