Ούρσουλα Νομικού: Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ κοσμημάτων της

Ούρσουλα Νομικού: Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ κοσμημάτων της Η Δούκισσα Νομικού σίγουρα διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της. Πρίν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της και πλέον βιώνει ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδάκια της και το σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Δούκισσα Νομικού: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ της γιος Σάββας έγινε 3 ετών με τριώροφη τούρτα!

Προφανώς διανύει και μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καθώς πριν λίγες μέρες είχε ανακοινώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το νέο της επαγγελματικό βήμα, ανεβάζοντας μια καρδιά που αναβοσβήνει.

ΣΟΚ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ: “ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ”

Χθες το βράδυ η γνωστή παρουσιάστρια παρουσίασε ένα βίντεο με όλη τη σειρά των κοσμημάτων της, “The Love Collection”, και έγραψε χαρακτηριστικά: Αυτή είναι η πρώτη συλλογή κοσμημάτων που δημιούργησα για όλες τις γυναίκες που αγαπώ. Έχει το όνομα “The Love Collection” και είναι εμπνευσμένη από μια καρδιά που έχει σημαντικότατο ρόλο στη ζωή μου. Αυτή η καρδιά έχει κλειδώσει μέσα της τα αρχικά των ονομάτων μας με τον Δημήτρη και σχεδιάστηκε για την ημέρα του γάμου μας. Είναι εμπνευσμένη από την αγάπη της ζωής μου και θέλω να την αφιερώσω στη δική μας αγάπη .

Δούκισσα Νομικού: ”Ρομαντική μού αρέσει να είμαι. Είμαι όμως περισσότερο υποψιασμένη.”

Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο και το eshop www.doukissanomikou.com για να μπορείτε να τα αποκτήσετε
Περιμένω τα σχόλια σας!
Ποιο σας αρέσει περισσότερο;”Η Ούρσουλα Νομικού, μητέρα της Δούκισσας, είχε, εχθές, γενέθλια και γιόρτασε μαζί με την οικογένειά της.

E SHOP ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ: ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ

Η Ούρσουλα Νομικού διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή της καθώς η κόρη της, Δούκισσα, περιμένει το δεύτερο μωρό της. Εκτός του ότι ανυπομονεί για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, δεν χορταίνει να παίζει με τον μικρό Σάββα.

Η Ούρσουλα Νομικού, η οποία διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, γιόρτασε τα γενέθλιά της με εντυπωσιακή τούρτα γεμάτη λουλούδια, η οποία έγραφε: «Χρόνια Πολλά γιαγιάκα! Σε αγαπάμε!».

Η τούρτα γενεθλίων της Ούρσουλας Νομικού
Τη σχετική φωτογραφία ανήρτησε σε InstaStory η Δούκισσα Νομικού, γράφοντας: «Η καλύτερη» και φυσικά αναφερόταν στη μητέρα της.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ατύχημα για τον παρουσιαστή

Η τρυφερή φωτογραφία του Good Job Nicky με τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη