Μαρία Σολωμού: Ο Mente Fuerte την έβγαλε βίντεο να του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας και έγινε ο ΧΑΜΟΣ

Εκτός εαυτού βγήκε η Μαρία Σολωμού όταν άκουσε τον φημολογούμενο σύντροφό της, Mente Fuerte, να μιλάει με μια άγνωστη γυναίκα στο τηλέφωνο.Αραχτοί και χαλαροί στο σπίτι, οι δυο τους ασχολούνταν με το κινητό, όταν χτύπησε το κινητό του γνωστού τράπερ.
Εκείνος απάντησε και σχεδόν αμέσως τράβηξε το ενδιαφέρον της ηθοποιού.
«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» είπε ο Mente Fuerte στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου, προφανώς προσποιούμενος ότι μιλούσε με γυναικεία ύπαρξη!

Κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τη Μαρία Σολωμού η οποία… γούρλωσε τα μάτια και ζήτησε εξηγήσεις από τον τράπερ μιλώντας του ειρωνικά: «Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».

Η Μαρία Σολωμού σηκώθηκε πάνω, φώναζε, έπιανε το κεφάλι της… Ήταν έξω φρενών! Όλη αυτή την ώρα, όπως άφησε να εννοήσουμε ο Mente Fuerte, την κατέγραφε με άλλο κινητό στις αντιδράσεις της!
Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Mente Fuerte στο TikTok

Κλαούντια – “Love Island”: Ανέβηκε το κολλητό μίνι – Παραλίγο… ατύχημα!

Καίτη Γαρμπή: Απόφαση καταπέλτης για την τραγουδίστρια… Πρόστιμο 1,7 εκατ. ευρώ από το ΣΔΟΕ