Όταν οι γιατροί είδαν το υπερηχογράφημα 36χρονης εγκύου φοβήθηκαν να την αγγίξουν – Δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ κάτι παρόμοιο

Μόλις οι γιατροί είδαν το υπερηχογράφημα μιας 36χρονης εγκύου φοβήθηκαν να την αγγίξουν, καθώς δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο.

Η 36χρονη και ο σύζυγός της Sergey είχαν ήδη μια τρίχρονη κόρη και ήταν ευτυχισμένοι που θα αποκτούσαν ένα ακόμα παιδί. Αλλά αυτό που φαινόταν ένα φυσιολογικό, ευτυχές γεγονός, μετατράπηκε σε διεθνή είδηση.

Ο Sergey και η Oksana δεν σχεδίαζαν να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια, μονάχα δύο παιδιά θα ήταν το ιδανικό. Αλλά τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης, η Oksana έμαθε ότι κυοφορούσε πάνω από ένα έμβρυο.

«Κανείς δεν είχε ιστορικό με δίδυμα στην οικογένειά του,» ανέφερε η Oksana. «Ήμουν σίγουρη ότι δε θα συνέβαινε σε μένα.» Αλλά τους περίμενε μια μεγαλύτερη έκπληξη.

Όταν η Oksana πήγε για έναν έλεγχο ρουτίνας με υπέρηχο, ο γιατρός της ανακοίνωσε τα πιο απίστευτα νέα της ζωής της.

«Όταν είδα το σοκαρισμένο πρόσωπο του γιατρού, η καρδιά μου πάγωσε,» θυμάται η Oksana. «Τότε μου είπε χαμηλόφωνα ότι σίγουρα θα κέρδιζα κάποιο βραβείο γι αυτό και ότι θα ενίσχυα τον πληθυσμό της χώρας.»

Ο γυναικολόγος της είπε: «Βλέπω 5 έμβρυα. Ίσως και 6. Είναι δύσκολο να πω.» Είναι εξαιρετικά σπάνιο να γεννηθούν πεντάδυμα, και μια τέτοια εγκυμοσύνη συμβαίνει μια φορά στις 55 εκατομμύρια εγκυμοσύνες!

Καθώς η έκπληκτη μητέρα προσπαθούσε να επεξεργαστεί τα νέα, σε όλη την κλινική άρχισε να κυκλοφορεί η ιστορία της. Κανείς από τους γιατρούς δεν είχε δει κάτι παρόμοιο.

Αδιανόητο: Για 33 ολόκληρα χρόνια ήταν καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι – Ο λόγος προκαλεί ανατριχίλα

Dating Naked: Το πιο προκλητικό ριάλιτι ήρθε στην Ευρώπη – Γuμνοί παίκτες αναζητούν την αγάπη