Salma Hayek: Όταν η Σάλμα Χάγιεκ μας έδειχνε τα τεράστια προσόντα της και… κατεδάφιζε το internet – φωτο / βιντεο

Η επιστροφή της Σάλμα Χάγιεκ στον κινηματογράφο γίνεται με έναν πολύ εντυπωσιακό ρόλο, αφού η 56χρονη Μεξικανή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία της τριλογίας του Τσάνινγκ Τέιτουμ, Magic Mike’s Last Dance η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Φεβρουαρίου 2023.

Η επερχόμενη ταινία η τρίτη στην σειρά για τον Magic Mike σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ, ακολουθεί τον Τσάνινγκ Τέιτουμ να κάνει το μεγάλο βήμα και να συνεργάζεται με τον χαρακτήρα που υποδύεται η Μεξικανή super star Σάλμα Χάγιεκ η οποία αναλαμβάνει να μεταφέρει τα ταλέντα του στο Λονδίνο και να παρουσιάσει ένα σόου.

Είναι η τελευταία ταινία της τριλογίας του Magic Mike και όπως μαθαίνουμε τελειώνει με μια σκηνή χορού διάρκειας 30 λεπτών την οποία η Σάλμα Χάγιεκ μας δηλώνει ότι αδημονεί να την παρακολουθήσουμε.

Η επιστροφή της αγαπημένης ηθοποιού, με αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, την κάνει να είναι ξανά μετά από χρόνια πραγματικά αισθησιακή και εντυπωσιακή, αφού παρότι βρίσκεται πλέον στα 56 της, προσφέρει μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Τσάνινγκ Τέιτουμ, απίστευτες στιγμές, τις οποίες μπορείτε και να παρακολουθήσετε στο επίσημο trailer εδώ.

Σίγουρα η επιλογή της Σάλμα Χάγιεκ ως την πρωταγωνίστρια της τελευταίας ταινίας να παραξένεψε πολλούς, αφού η διαφορά ηλικίας που έχει με τον Τείτουμ είναι μεγάλη, πολλοί όμως είναι αυτοί που λένε ότι καλύτερη συμπρωταγωνίστρια δεν θα μπορούσε να έχει ο ηθοποιός και χορευτής, που για όσους δεν το γνωρίζουν με αυτές τις ταινίες αποκαλύπτει την ζωή του εν μέρει.

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο Χόλυγουντ με επικές συμμετοχές σε ταινίες και είναι μια από τις πιο σαγηνευτικές ηθοποιούς του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Τα εντυπωσιακά προσόντα της Μεξικάνας ηθοποιού προκαλούν ακόμα και σήμερα πανικό στους εκατομμύρια θαυμαστές της και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την ακολουθούν πιστά σε κάθε της εμφάνιση για να την εκθειάσουν.

Η ίδια απολαμβάνει την ζωή της και κάνει τα πάντα για να την απολαμβάνουν και την ίδια οι followers της, αφού μέσα από το προφίλ της στo instagram, κάνει ολόκληρο τον πλανήτη να κολλάει στην κυριολεξία πάνω της.

Μην νομίσετε ότι όλοι την κοιτούν στα εντυπωσιακά μάτια της, έχει άλλα προσόντα πιο καθηλωτικά τα οποία μάλιστα τα έχει μοιράσει πολλές φορές απλόχερα στην δημοσιότητα!

Γουάντα Νάρα: Γιόρτασε το Μουντιάλ στο κρεβάτι με τιγρέ εσώρουχα – φωτογραφία

Τάμτα: Σάλο έχει προκαλέσει η πρόσφατη φωτογράφιση της – φωτογραφία