Όταν η Έλενα Παπαρίζου αμφέβαλε για τη σεxουαλικότητά της

Για την κατάθλιψη στα σχολικά χρόνια και τις αμφιβολίες ως προς τη σεξουαλικότητά της στην εφηβεία μίλησε η Έλενα Παπαρίζου.
Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συζήτηση έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6 με τον Τάσο Μπιμπισίδη.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια διηγήθηκε πολύ προσωπικές στιγμές από τη ζωή της όσον αφορά στην κατάθλιψη, αλλά και στη σεουαλικότητα των ανθρώπων.

«Την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείο.
Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση και δεν ήξερα που ανήκω, τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, όπως όλη η οικογένειά μου.
x

Ο καθένας την “εκκλησία” του την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Όταν ήμουν πιτσιρίκα υπήρξα και βουδίστρια. Στα 13 μου χρόνια αναποδογύρισε όλος ο κόσμος. Άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος τότε στο σχολείο» ανέφερε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

«Είχα αμφιβολίες στα 13 μου»

«Από μικρό παιδί είχα gay φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια!

Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες. Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου» εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Bίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μετά την είδηση ότι είναι ζευγάρι (video)

Χαρά Βέρρα: «Μου πέταξε γαρύφαλλα και ένα πιρούνι μου καρφώθηκε στο στέρνο»