Όταν η Δήμητρα Γαλάνη φωτογραφιζόταν γυμνή σε πασίγνωστο περιοδικό πριν από 36 χρόνια

πορεί πολλοί να το έχουν ξεχάσει, ωστόσο το μακρινό 1987 η Δήμητρα Γαλάνη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του μηνιαίου αντρικού περιοδικού Playboy.

Η ίδια πόζαρε με λάγνο ύφος και καλυμμένη μόνο… με ένα μαύρο σεντόνι, προκαλώντας αίσθηση.

Ήταν η μοναδική φορά που υπήρξε φιλάρεσκη, όπως είχε δηλώσει. Το έκανε για να αποδείξει πως κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη αν το θέλει. Ή αν έχει έναν πολύ καλό φωτογράφο και μακιγιέρ.

Εκείνη την περίοδο, η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε παρουσιάσει το δίσκο “Παιχνίδι” και λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το “Εξ’ επαφής”.

Η ίδια είχε αποκαλύψει στο “Πρωινό” πως δεν πήρε χρήματα και ότι ήταν μια κίνηση για να ικανοποιήσει τη μαμά της: «Το έκανα για τη μητέρα μου. Ήταν αισθητικός και πάντα κοκέτα και εγώ είχα μια αντίδραση σε αυτό. Ήθελα να με δει περιποιημένη μια φορά».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Στούντιο 4” είχε αναφέρει: «Κανείς δεν ασχολιόταν με το κείμενο τότε, μόνο με την εικόνα. Ήθελα με τον τρόπο μου να σοκάρω κάποιους. Μία γυναίκα μπορεί να γίνει θεά επειδή το θέλει η ίδια. Τη δεκαετία του ’70 ένιωσα ότι τα είχα δει όλα».

Σε όλη την πορεία της, η Δήμητρα Γαλάνη ποτέ δεν σταμάτησε να αναζητά διαφορετικούς τρόπους έκφρασης, συνεργαζόμενη με νέους καλλιτέχνες. «Πλήττω θανάσιμα να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου. Έχω μια απίστευτη περιέργεια… Όταν έρχομαι σε επαφή με νέους δημιουργούς, περιμένω με λαχτάρα να πάρω από αυτούς…» είχε πει, όταν είχε πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ1.

Πηγή: debater.gr

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Η απόσταση έφερε τον χωρισμό

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε καταλάθος sexy selfie