«Όσο τον ήξερα…» – «Καρφιά» του Νίκου Μουτσινά για τον πρώην σύντροφό του

Ο Νίκος Μουτσινάς δε διστάζει να σχολιάσει κάθε τεκταινόμενο στην ελληνική τηλεόραση, με τον ίδιο να αναφέρεται και σε έναν άνθρωπο, με τον οποίο φημολογήθηκε πως είχαν σχέση.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής σχολίασε στο πλαίσιο της ενότητας «Χρυσή Τηλεόραση» στην εκπομπή του, «Καλό μεσημεράκι», το Asia Express και τον πρώην συνεργάτη του, Fipster, ο οποίος συμμετέχει στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star.

 

«Να πούμε τώρα κάτι, να είμαστε σωστοί. Εμείς όσο τον ξέραμε τον Fipster δεν ήταν έτσι. Τον χάλασαν στο Star. Να το πούμε και αυτό. Είναι σωστό που οι άλλοι έχουν περάσει τόσο καιρό εκεί και είναι ταλαιπωρημένοι και ξαφνικά μπαίνει ο Γιάννης Αϊβάζης με τον συμπαίκτη; Δεν είναι σωστό», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, που δε διστάζει να σχολιάσει ακόμη και ανθρώπους από το κανάλι του.

Και συνέχισε ο Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην τηλεόραση».

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη;
Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στο Καλό Μεσημεράκι ,είχε αναφέρει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα είναι και η δική του τελευταία στην τηλεόραση, κι η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν το πήρε και τόσο ωραία μιας και είναι μία από τις αγαπημένες τους μεσημεριανές συνήθειες!

Όμως εδώ και λίγες μέρες, έχει γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν θα σταματήσει από την τηλεόραση, αλλά μάλιστα φεύγει από τον ΣΚΑΙ.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Latest

«Μαζί υποβάλαμε αίτηση διαζυγίου» – Χωρισμός «βόμβα» στη showbiz μετά από 19 χρόνια (pics)

Πρωτοσέλιδο-ΣΟΚ περιοδικού με ολόγυμνη τη Βάνα Μπάρμπα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)