Menu

Οριστικό τέλος στη σχέση με τον Όντελ Μπέκαμ Τζούνιορ

Στο τέλος έφτασε το ειδύλλιο της Κιμ Καρντάσιαν και του Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ καθώς μία πηγή δήλωσε στο People την Τρίτη 30 Απριλίου ότι η σχέση τους «ξεθύμανε». Αυτή η είδηση ήρθε μόλις έναν μήνα αφότου το ζευγάρι εθεάθη μαζί στο Vanity Fair Oscars Party.

Τότε, μια πηγή είχε αναφέρει στο People: «Δεν υπήρχαν γενικά πολλά φιλιά όπως σε μερικά από τα άλλα ζευγάρια, αλλά υπήρχαν πολλά αγγίγματα, και ήταν ο ένας κοντά στον άλλον όλη την ώρα».

«Αν και ήταν προσεκτικοί για να μην φανεί ότι είναι μαζί, αυτόπτες μάρτυρες είχαν σχολιάσει ότι ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν «μαζί». Υπήρχε πολλή χημεία», είχε προσθέσει η πηγή, σημειώνοντας ότι η 43χρονη τηλεπερσόνα και ο 31χρονος σταρ του NFL είχαν φυγεί μαζί από το πάρτι.

Οι φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί έδειχναν το ζευγάρι να βγαίνει από το πάρτι δίπλα-δίπλα πριν μπει σε ένα όχημα που τους περίμενε. Ώρες αργότερα, εντοπίστηκαν επίσης να αποχωρούν μαζί από το afterparty του Jay-Z και της Μπιγιόνσε.

Πριν από το Σαββατοκύριακο των Όσκαρ, η Καρντάσιαν και ο Μπέκαμ είχαν απαθανατιστεί στο Fanatics Super Bowl Party του Μάικλ Ρούμπιν Rubin στο Λας Βέγκας.

Παρόλο που αυτόπτες μάρτυρες είχαν σημείωσει στο Page Six ότι το ζευγάρι κρατούσε την απόστασή του και είχε ελάχιστα μιλήσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν να περπατούν μαζί προς το ξενοδοχείο.

Οι φήμες πρωτοξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί.

Written by admin

Exit mobile version