Οριστικά εκτός Euro ο Κούντελα

Οριστικά εκτός Euro ο Κούντελα

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει ο αμυντικός της Σλαβίας Πράγας Οντρέι Κούντελα, κατά της απαγόρευσης συμμετοχής του σε 10 αγώνες από την UEFA για ρατσιστική συμπεριφορά, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (26/05) η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία. Ως εκ τούτου ο διεθνής Τσέχος αμυντικός θα χάσει το προσεχές Euro2020 και δεν θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάροσλαβ Σίλχαβι.

Ο Κούντελα είχε τιμωρηθεί με 10 αγωνιστικές από κάθε αγώνα των ευρωπαϊκών Κυπέλλων ή της Εθνικής Ομάδας του, όταν ο μέσος των Ρέιντζερς Γκλεν Καμαρά είχε καταγγείλει ρατσιστική επίθεση σε βάρος του απ’ τον Τσέχο στόπερ, στον αγώνα των δύο ομάδων στο Europa League τον περασμένο Μάρτιο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας είχε αφήσει ανοικτή μία θέση στην ομάδα που ανακοίνωσε για το προσεχές Euro, όμως πλέον θα πρέπει να κλείσει με άλλον παίκτη το ρόστερ της Εθνικής. Ο δικηγόρος του Καμάρα, Αμέρ Ανουάρ δέχθηκε με ικανοποίηση την απόφαση διατήρησης της ποινής, αλλά επέκρινε την UEFA ότι έχει κρατήσει συνολικά ήπια στάση πάνω στο θέμα.

«Στην πραγματικότητα, η UEFA δεν κατάφερε να προβεί σε πραγματική δράση κατά του ρατσισμού κι ο πελάτης μου δεν έχει δεχθεί ακόμη μία πλήρη συγνώμη, για ότι έγινε» τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.
 

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

masterchef

MasterChef 5 Spoiler: Ο Ιωάννης αποχώρησε και η Μαργαρίτα περιμένει τον αντίπαλο της! (Vids)

masterchef

MasterChef 5 Spoiler 27/5: 4ος ημιτελικός – Γυναικεία υπόθεση έλεγαν;