Οργή στο Twitter – Κωμικός χλεύασε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Οργή έχουν προκαλέσει αναρτήσεις του κωμικού και πρώην σεναριογράφος των κειμένων του Saturday Night Live, Κέβιν Μπρέναν, που χλεύασε τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, που πέθανε σε ηλικία 54 ετών.

«Μου αρέσει όταν πεθαίνουν οι τοξικομανείς» έγραψε για τον Μάθιου Πέρι ο Κέβιν Μπρέναν προκαλώντας αντιδράσεις στα social media. Συνέχισε δε, με μία σειρά από αναρτήσεις στο ίδιο χλευαστικό ύφος για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

«Πνίγηκε σε μπανιέρα. ΧΑΧΑΧΑΧΑ», έγραψε αρχικά ο Μπρέναν. Όταν ρωτήθηκε «Γιατί είναι αστείο ο πνιγμός σε υδρομασάζ;» εκείνος απάντησε «επειδή δεν είναι πολύ βαθιά».

Στη συνέχεια, ο Μπρέναν υπερασπίστηκε τα σχόλιά του μετά από σχετικό άρθρο στο TMZ λέγοντας πως «Δεν κορόιδευα. Σκέφτηκα ότι ήταν αστείο. Αλλά μου αρέσει όταν πεθαίνουν οι τοξικομανείς».

Ο 63χρονος Μπρέναν, ο οποίος φιλοξενεί το podcast της Misery Loves Company, έχει δεχτεί έκτοτε αντιδράσεις χρηστών στα social medια, αν και φαινetai pvw e;inai k;ati poy apolamb;anei.

«Έχω γίνει τρεντ;» έγραψε στη συνέχεια ενώ πολλοί έσπευσαν να τον βρίσουν ως απάντηση στην αναισθησία του για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, γράφοντας, «ελπίζω να μην σε επηρεάσει ποτέ αυτή την ύπουλη ασθένεια».

Ο Μπρέναν ωστόσο δεν πτοήθηκε και αναδημοσίευσε το σχόλιο, γράφοντας: «Ακούγεται διασκεδαστικό».

Σημειώνεται ότι ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στην πολυσύχναστη γειτονιά Pacific Palisades του Λος Άντζελες λίγο μετά τις 4 μ.μ. το Σάββατο. Μέχρι στιγμής οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία θανάτου του παραμένει ασαφής αν και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πνιγμό μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

lifo.gr

Φωτογραφίζεται στη μέση του δρόμου και ταράζει τους οδηγούς

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει πιο προκλητικά από ποτέ