Ορέστης Χαλκιάς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του

Καλεσμένος στην εκπομπή “DOT” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο αγαπημένος ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη για τη συμμετοχή του στο “Maestro”, για τις αλλαγές που του έφερε στη ζωή του η σειρά, αλλά και για τη σχέση του με την κοπέλα του, τη Δάφνη.

Μολονότι παραδέχεται ότι την περίοδο που έδινε εξετάσεις για το Εθνικό Θέατρο είχε τεράστια ιδέα για τον εαυτό του, σήμερα παραμένει χαμηλών τόνων.

«Μεγάλωσα σε ένα πλαίσιο που έβλεπα όλες τις παθογένειες του χώρου. Έχω ζήσει την ανεργία, τις δυσκολίες, οπότε όλο αυτό με προσγείωνε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω πίστη στον εαυτό μου» , δήλωσε ο ηθοποιός.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη; Ο ίδιος αφηγείται:

«Μας έστειλαν μετά από λίγο καιρό με τον Γιώργο ένα κείμενο για να περάσουμε casting για τη σειρά, χωρίς να ξέρουμε ότι είναι του Χριστόφορου και μάλιστα ήταν για τους αντίστροφους ρόλους. Πάμε στο casting, προβάρουμε στο σκοτάδι και μπαίνει ο Χριστόφορος», αποκάλυψε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Όπως ανέφερε, το αρχικό cast προέβλεπε τους αντίστροφους ρόλους για το γκέι ζευγάρι, όμως αυτό άλλαξε στις πρώτες πρόβες. «Σε κάποια φάση με δοκίμαζε με άλλα παιδιά, που ήταν εξαιρετικοί ηθοποιοί, και δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Με το που μας είδε και κάναμε την πρώτη σκηνή, ο Χριστόφορος άλλαξε τους ρόλους. Εκεί σοκαριστήκαμε λίγο, γιατί μας ξεβόλεψε κάπως. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνω τον ρόλο του Σπύρου», δηλώνει ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Ορέστης Χαλκιάς αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι είναι σε σχέση εδώ και αρκετά χρόνια. «Είμαστε 7 χρόνια μαζί με την κοπέλα μου, τη Δάφνη. Είναι το στήριγμά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ορέστης Χαλκιάς: Η εντυπωσιακή σύντροφός του, Δάφνη

Ελάχιστα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή. Ο Ορέστης Χαλκιάς είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένος με την σύντροφό του, Δάφνη.

Η σύντροφος του Ορέστη Χαλκιά, είναι μια γοητευτική μελαχρινή, η οποία είναι εκτός σόουμπιζ, ενώ δεν έχει ούτε προσωπικούς λογαριασμούς στα social media.

Μονάχα μια σπάνια ανάρτηση υπάρχει στο Instagram, όπου οι δυο τους ποζάρουν πλάι πλάι. Συγκεκριμένα, ο Ορέστης Χαλκιάς έχει φωτογραφηθεί με την αγαπημένη του, σε έξοδο που είχε με συναδέλφους του και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο βρίσκεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο Σταύρος καρφώνει το μυστικό στον Παύλο

Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφήθηκε πασπαλισμένη με χρυσόσκονη λίγο πριν γεννήσει – φωτογραφία