Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Μαζωνάκη!

Latest

Σε δικαστική διαμάχη με αντικείμενο την προστασία της περιουσίας του βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, έχοντας απέναντί του στενό συγγενή του.

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία» και ο κ. Μαντάς έχει αναλάβει τη νομική του εκπροσώπηση. Ήδη, μάλιστα, κατατέθηκε και εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αντιδικία είναι ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και πρόσωπο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Έως τώρα, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση, που όπως διαφαίνεται από την ανακοίνωση του ποινικολόγου, αναμένεται να είναι μακρά και πολυεπίπεδη σε ό,τι αφορά τη δικαιοσύνη.

Γιώργος Μαζωνάκης Η ανακοίνωση του ποινικολόγου: Αταλάντα – Λεβερκούζεν 3-0: Την «ξέρανε» με τον Λούκμαν και το σήκωσε

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.
Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!
Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη στο Tv Queen: Ό,τι κρύβω επιτυχώς

Latest

Το έκανε ξεκάθαρο ο Στέλιος Παρλιάρος: «Δε σκέφτηκα ποτέ να κάνω οικογένεια γιατί μου αρέσουν…»