Ώρες αγωνίας για την Μαντόνα: Σε μία κλωστή «κρέμεται» η υγειά της – «Είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη» (pic)

Latest

Η Μαντόνα αναρρώνει από μια βακτηριακή λοίμωξη που την έστειλε στη ΜΕΘ στα τέλη του περασμένου μήνα. Η 64χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε αναίσθητη στο διαμέρισμά της το Σάββατο, 24 Ιουνίου.

Παρόλα αυτά η κατάσταση της υγείας παραμένει μετέωρη σε μία κλωστή αφού δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η έναρξη της προγραμματισμένης περιοδείας της σύμφωνα με την ιστοσελίδας ΕΤ.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος, ήταν σαν…»

Justin Fiala, MD (@JustinFiala), joins @etnow to provide #ThoughtLeadership on #BacterialInfections, the health risks they pose and how #Madonna‘s career may be affected by a bacterial infection. https://t.co/Aw85sICgCe

— NM Pulmonary and Thoracic Surgery (@NM_Lung) July 5, 2023

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, η Μαντόνα «είναι ακόμα αδύναμη και πολύ κουρασμένη» με αποτέλεσμα να περνάει αρκετές ώρες στο κρεβάτι.

Οι πληροφορίες αυτές ήρθαν στη δημοσιότητα ενώ πλησιάζει η 15η Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματισμένη η έναρξη της περιοδείας της Μαντόνα από το Βανκούβερ χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο επί χρόνια μάνατζερ της Μαντόνα, ο οποίος ήταν και αυτός που ανακοίνωσε την σοβαρή περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας, είχε δηλώσει ότι περιμένει «πλήρη ανάρρωση» της πελάτισσάς του. Όπως, πάντως, μεταδίδει η ιστοσελίδα ΕΤ, η Μαντόνα δεν έχει συζητήσει με κανένα άτομο του στενού περιβάλλοντός της για την περιοδεία καθώς ακόμα αναρρώνει.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι κοινές διακοπές στη Μήλο και η αγκαλιά σε σκάφος

Έλλη Κοκκίνου: «Ατύχημα» για την τραγουδίστρια – Πού… σωριάστηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)