Bachelor 2: Όνομα έκπληξη o Bachelor 2 – Ουρές στα δοκιμαστικά

onoma-ekpliksi-o-bachelor-2-–-oures-sta-dokimastika

Το Bachelor 2 έρχεται τη νέα σεζόν στον Alpha και με τη … βούλα ή μάλλον με το τρέιλερ!! Χιλιάδες νεαρές μπήκαν στο διαδίκτυο για να συμπληρώσουν την αίτηση με την οποία δηλώνουν συμμετοχή στο Bachelor 2 και να απαντήσουν όλες τις απαραίτητες ερωτήσεις με στόχο να τις καλέσουν για δοκιμαστικά.

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα το βίντεο με το οποίο οι υπεύθυνοι του ριάλιτι προσκαλούν τις … νέες υποψήφιες που επιθυμούν να διεκδικήσουν την καρδιά του επόμενου έλληνα Bachelor χτύπησε … συναγερμός!!!

Τα θέματα πάνω στα οποία καλούνται να δώσουν τις … απόψεις τους είναι απλά αλλά και βοηθητικά για να ανακαλύψουν οι υπεύθυνοι διάφορες πτυχές του χαρακτήρα τους. Επίσης δίνουν χρήσιμες πληροφορίες έτσι ώστε να μπορέσουν να ψυχολογήσουν πως θα λειτουργήσουν μέσα στη βίλα του … πολυπόθητου εργένη. Μερικές από αυτές είναι:

The Bachelor 2: Οι ερωτήσεις για συμμετοχή σε δοκιμαστικά

Πείτε μας λίγα λόγια για τον χαρακτήρα σας. Ποια πιστεύετε ότι είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά σας στοιχεία
Πως φαντάζεστε τον ιδανικό άντρα/γυναίκα.
Στους χώρους διεξαγωγής γυρισμάτων θα υπάρχουν κάμερες. Πιστεύετε ότι θα είστε άνετη/ος να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και τις απόψεις σας μπροστά στη κάμερα αν σας ζητηθεί;
Αυτά μαζί με φωτογραφίες αλλά και … τους λογαριασμούς τους στα social media είναι το … διαβατήριο τους ή όχι για τα πρώτα δοκιμαστικά, τα οποία αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται με έντονους ρυθμούς στα γραφεία της εκπομπής στο Πικέρμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες όμορφα κορίτσια καταφθάνουν εκεί καθημερινά για να περάσουν από τα πρώτα κάστινγκ.

Φυσικά ακολουθούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας αφού τα κορίτσια συνομιλούν με τους υπεύθυνους αφού πρώτα περάσουν τα απαραίτητα τεστ COVID, όπως άλλωστε προβλέπει και το πρωτόκολλο της πανδημίας.

Η επιλογή αναμένεται πολύ δύσκολη όχι όμως όσο αυτή του ίδιου του Bachelor αφού το όνομα του παραμένει ακόμη άγνωστο.

Φήμες λένε ωστόσο πως το πρόσωπο έχει βρεθεί και αναμένεται σύντομα να δοθούν τα χέρια και να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Κάτι μας λέει όμως πως η αποκάλυψη του ονόματος θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη…

Χamos

Βουλή: Με ερώτηση τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ ζητούν την πλήρη διαλεύκανση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη

Χamos

Σειρά Σασμός: Ποιο ρόλο θα έχει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης