Ομορφιά και Καινοτομία στα Βραβεία Μαλλιών 2024

Στην 8η Τελετή Απονομής των “Hair Awards 2024 by Estetica Hellas” το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έλαμψε από τη λάμψη των προσκεκλημένων. Αρκετά γνωστά πρόσωπα από τον κόσμο της τέχνης, της επιχειρηματικότητας και του δημοσιογραφικού χώρου της Αθήνας, καθώς και εκπρόσωποι κορυφαίων εταιρειών κομμωτικής έδωσαν το παρών. Την εκδήλωση παρουσίασαν η κυρία Φρύνη Λάτου, Διευθύντρια Έκδοσης του “Estetica Hellas”, και η γνωστή Μουσική Παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου, εντυπωσιάζοντας με τις λαμπερές τους εμφανίσεις.
Οι “Hair Awards 2024 by Estetica Hellas” επεδίωξαν φέτος την αναγνώριση και επιβράβευση των κορυφαίων κομμωτών σε 11 κατηγορίες βράβευσης. Οι νικητές αναδείχτηκαν από διεθνή ονόματα της κομμωτικής τέχνης όπως οι James Earnshaw, Dimitri Vinokurov, Angelo Seminara, Christophe Gaillet, Danilo Bozic, Candice McKay. Τα δύο θερμά καλωσορίσματα των οικοδεσποινών και τα εντυπωσιακά shows που παρουσιάστηκαν εντυπωσίασαν το κοινό.
Τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν επίσης σε πρόσωπα και φορείς που έχουν συμβάλει στον κόσμο της κομμωτικής. Τέλος, η βραδιά ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη χορηγών όπως η “L’Oréal Professional Products”, η “Wella Company”, η “Schwarzkopf Professional” και η “Farcom Professional”. Οι εταιρείες “Artego Hellas”, “Paul Mitchell”, “Commo Interiors”, “Ρrestige Telis Kikeris”, “Aveda Greece”, “GMS Salon”, “Vivian Group”, “Art of Colour -Fama”, “Upgrade”, “Kyana Professional”, “Ioannis Angelopoulos Hair”, “Roukis Professional” ήταν επίσης χορηγοί. Η διοργάνωση του event επιμελήθηκε από την “Event Plus” και τις δημόσιες σχέσεις ανέλαβε η εταιρεία “Βeautiful People PR Events – Haris Sianidis”.

Written by admin

Η Συνάντηση της Μίρκας Παπακωνταντίνου και Παναγιώτη Ραφαηλίδη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Θε Νάιτ Σόου

«Πήρε τα λεφτά, αλλά δεν ήταν σωστό»: Το τεράστιο λάθος στον ελληνικό Εκατομμυριούχο μαθεύτηκε 20 χρόνια μετά