Ομορφιά – Γυναίκα: Τι είναι η Ριζική Αποτρίχωση με βελόνα – Ηλεκτρόλυση;

Έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, λευκές ή ξανθές τρίχες που «αντιστέκονται» ακόμα και στις hi-tech τεχνικές αποτρίχωσης… Ακόμα, εκτεταμένο χνούδι ή και …σκόρπιες, αλλά επίμονες τρίχες. Μικρά, αλλά σοβαρά αισθητικά προβλήματα, που απασχολούν πολλές από εμάς και απαιτούν… ριζική λύση.

Αυτήν ακριβώς τη λύση προσφέρει η ριζική-ηλεκτρική αποτρίχωση:
Η ηλεκτρική αποτρίχωση είναι μια μέθοδος κατά την οποία με τη βοήθεια μιας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας, που γλιστράει στο θύλακα της τρίχας αναπτύσσεται θερμοκρασία και καταστρέφεται η ρίζα της τρίχας.
Αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης καθιερωμένη από το 1875 ,καθώς η εφαρμογή ενός αριθμού επαναλαμβανόμενων συνεδριών, επιφέρει μόνιμη απομάκρυνση των τριχών.

Η συνεχής εξέλιξη των τεχνολογιών ηλεκτρικής αποτρίχωσης, καθιστά πια την μέθοδο ως άνετη και σχεδόν ανώδυνη ,αφού τα νέα μηχανήματα καταστρέφουν τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας χωρίς να επηρεάζουν καθόλου τους γειτονικούς ιστούς και να δημιουργούν ερεθισμούς ή αίσθηση πόνου.

Με σωστή τεχνική είναι η μοναδική μέθοδος που αντιμετωπίζει τις λευκές και ξανθές τρίχες και η οποία τελειοποιεί τα αποτελέσματα του laser.Είναι ίσως η πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης.
Aριθμός επισκέψεων: Είναι ανάλογος με την έκταση του προβλήματος και την πυκνότητα του τριχώματος.

Αποτέλεσμα: Με την πρώτη κιόλας επίσκεψη το 80-90% της ανεπιθύμητης τριχοφυίας έχει φύγει και τελικά, μπορεί να επιτευχθεί η εξάλειψή τους 100%. (Ανάλογα την περίπτωση βέβαια, ίσως να χρειαστεί κάθε 6 μήνες ή κάθε χρόνο να πραγματοποιείς μία συνεδρία για κάποιες αραιές τρίχες που θα πρέπει να τις αφαιρείς). Η επανεμφάνιση των τριχών μετά την πρώτη εφαρμογή γίνεται ύστερα από 20-30 ημέρες περίπου.

Κατά τη συνεδρία, χρησιμοποιούμε μια λεπτότατη και μικρή ασημένια, ή χρυσή βελονίτσα με πάχος τρίχας με την οποία εισερχόμαστε βαθιά στη ρίζα της τρίχας. Όταν η βελόνα βρεθεί μέσα στον θύλακα της τρίχας στέλνουμε μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ηλεκτρολύουμε – καταστρέφουμε τη ρίζα. Η τρίχα στη συνέχεια μπορεί να ‘τραβηχτεί’ με ελάχιστη δύναμη με τα δάκτυλα ή τσιμπιδάκι. Απαιτεί εμπειρία και είναι χρονοβόρα καθώς πρέπει να χτυπηθούν μία – μία οι τρίχες στο κατάλληλο βάθος, ώστε να μη δημιουργηθούν σημάδια.
Γι’ αυτό ενδείκνυται κυρίως για το πρόσωπο, όπου ο αριθμός των τριχών είναι μικρός σε σύγκριση με το σώμα. Επίσης είναι η μόνη μέθοδος αποτρίχωσης για τις άσπρες τρίχες, καθώς η έλλειψη μελανίνης καθιστά αναποτελεσματικά τα laser που σαν στόχο έχουν τη χρωστική αυτή. Ταιριάζει εξαιρετικά και γι’ αυτό πολλές φορές συνδυάζουμε τη μέθοδο αυτή με το laser για το πρόσωπο, με άριστα και πιο γρήγορα αποτελέσματα. Για την εξάλειψη εντελώς τυχόν ενόχλησης, χρησιμοποιούμε ειδική αναισθητική κρέμα ξυλοκαϊνης λίγα λεπτά πριν. Μετά τη συνεδρία υπάρχει ένας ερεθισμός που συνήθως κρατάει λίγες ώρες και τον αντιμετωπίζουμε με κατάλληλες κρέμες.

Πηγή

Η άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση της Μπιγιονσέ σε νυχτερινό πάρτι

Ζόζεφιν: Για ακόμη μία φορά σόκαρε το αντρικό κοινό με την σέξι εμφάνισή της στην σκηνή