Menu

Ομοφυλόφιλος Γιώργος Χρανιώτης: Το φλερτ με μη ομοφυλόφιλους άνδρες και η πρόσφατη εμπειρία

Αισθάνθηκα σαν να είμαστε δύο Άμλετ σε ένα βασίλειο και μιλούσαμε με υπονοούμενα και σαιξπηρικό λόγο, αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης.
Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας της επιτυχημένης παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» σε όλη την Ελλάδα, ο Γιώργος Χρανιώτης συζήτησε με την Αθηναϊδα Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» που προβλήθηκε στο Action 24. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το φλερτ και την αναγνωρισιμότητα μέσα στον γάμο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης ανέφερε: «Δεν ισχύει για μένα ότι είναι πιο σέξι να είσαι παντρεμένος ή να έχεις παιδιά. Φλέρταραν περισσότερο μαζί μου όταν δεν ήμουν παντρεμένος. Δεν είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Θα ήθελα να με φλερτάρουν γυναίκες για να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου».
«Για μένα, το φλερτ είναι κυρίως επικοινωνία. Συχνά είναι μέσα από τα βλέμματα, ενώ άλλες φορές συνδυάζεται και με λέξεις. Δεν μπορείς να φλερτάρεις τόσο καλά μέσω του τηλεφώνου, αλλά όταν κοιτάς κανείς και του μιλάς, μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχει χημεία. Έχω φλερτάρει και με άνδρες που δεν είναι ομοφυλόφιλοι, ακόμα και χωρίς σεξουαλικό ενδιαφέρον», πρόσθεσε ο Χρανιώτης.
«Δεν μου έχει συμβεί να θέλω να κοιμηθώ με κάποιον άνδρα που με φλέρταρε ή τον φλέρταρα εγώ. Ωστόσο, συνέβη πρόσφατα με έναν άντρα μεγάλης ηλικίας. Νιώθηκα σαν να είμαστε δύο Άμλετ σε ένα βασίλειο και να μιλάμε με υπονοούμενα και σαιξπηρικό τρόπο, προσαρμοσμένο στα ελληνικά. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Αυτός έχει τρία παιδιά, ενώ εγώ έχω ένα, μιλούσαμε για τα παιδιά μας, αλλά υπήρχε μια ερωτική χημεία», πρόσθεσε ο Χρανιώτης στη συνέντευξή του με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24.

Written by admin

Exit mobile version