Ομάδα διαχείρισης κρίσεων από την Τζένιφερ Λόπεζ εν μέσω φημών για χωρισμό από τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να έχει προσλάβει μια ομάδα διαχείρισης κρίσεων για να τη βοηθήσει στα επόμενα βήματά της καθώς υπάρχει η πιθανότητα να λήξει ο γάμος της με τον Μπεν Άφλεκ.

Ενώ μια καλά ενημερωμένη πηγή αναφέρει ότι είναι σαφές πως επίκειται διαζύγιο, η Τζένιφερ Λόπεζ λέγεται ότι λαμβάνει τα μέτρα της για να προστατεύσει τον εαυτό της.

Διαβάστε επίσης: Ο παίκτης-έκπληξη που θέλει ο Μεντιλίμπαρ στην προετοιμασία…

«Θα ήθελε πολύ να σώσει τα πράγματα, αλλά αν δεν τα καταφέρει έχει ορκιστεί τουλάχιστον να βγει στην κορυφή» επισήμανε μια πηγή στη Sun σχετικά με την απόφαση της τραγουδίστριας να προσλάβει ειδικούς για να τη συμβουλέψουν πώς να προχωρήσει επαγγελματικά μετά την ακύρωση της καλοκαιρινής της περιοδείας για να είναι με την οικογένειά της.

Η δημιουργός του On the Floor είχε ένα μήνυμα για τους επικριτές της, επισημαίνοντας πως υπάρχει πολλή αρνητικότητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

«Αλλά μην αφήσετε τις φωνές ορισμένουν να πνίξουν ότι υπάρχει τόση πολλή αγάπη εκεί έξω» υπενθύμισε στους φίλους της στο ενημερωτικό δελτίο της OnTheJLo. «Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Η ακύρωση της περιοδείας

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε στον κόσμο πως ακυρώνει την περιοδεία της This Is Me… Live.

«Η Τζένιφερ Λόπεζ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά της, την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους» ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

«Είμαι εντελώς αποκαρδιωμένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο.

LIVE ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Σας υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά» ήταν το μήνυμα της Τζένιφερ Λόπεζ στους θαυμαστές της.

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη της Έμιλυ Κολιανδρή: Ερωτηματικά για την κακοποίηση στη συνεργασία μας

Η Μαρία Κορινθίου μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση: Πώς αντέδρασε στη δύσκολη κατάσταση